Nevelő célzatú vita: felrúgta a motoros a tilosban járó biciklist

Publikálás dátuma
2018.11.09 10:13
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A vádlott felfüggesztett börtönt kapott, mert korábban neki is volt több közlekedési szabálysértése.
 Közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség egy 34 éves siófoki férfi ellen, aki menet közben felrúgott egy kerékpárost. A vádlott az idén nyáron Zamárdiban motorozott a 7-es főúton, melyen az adott szakaszon nem lehetett biciklizni. Ennek ellenére egy páros felhajtott az útra, így a motoros, amikor utolérte őket, számon kérte rajtuk, miért kerekeznek a tilosban? A duó férfitagja erre visszaszólt, hogy a maga dolgával törődjön, majd tovább tekert. A vádlott viszont ideges lett, utána ment, s belerúgott a sértett biciklijének első kerekébe, mire a férfi nagyot esett, a motoros pedig elhúzott a helyszínről. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – akinek korábban már több közlekedési szabálysértése is volt – próbaidőre felfüggesztett börtön indítványozott a vádirat.
2018.11.09 10:13

Holttestet találtak egy kigyulladt házban Vas megyében

Publikálás dátuma
2018.11.19 07:04
Illusztráció
Fotó: Népszava/
Az épületben tartózkodó ember füstmérgezésben hunyt el.
Egy családi ház berendezési tárgyai égtek hétfő hajnalban a Vas megyei Kenyeri Ady utcájában. A helyszínre a sárvári hivatásos, valamint a pápoci és a kenyeri önkéntes tűzoltókat riasztották, kiérkezésükre azonban az épületben keletkezett lángok kialudtak – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Az egységek megkezdték a ház átszellőztetését és átvizsgálását, az utómunkálatok közben pedig az egyik helyiségben egy holttestet találtak. Az elsődleges információk szerint az épületben tartózkodó ember füstmérgezésben hunyt el.
2018.11.19 07:04
Frissítve: 2018.11.19 07:04

Rendőrautó ütközött Délegyházán, négy ember megsérült

Publikálás dátuma
2018.11.18 19:45
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Egy személyautó előzés közben összeütközött egy szabályosan közlekedő rendőrautóval Délegyházán, a balesetben négy ember megsérült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
közleményben azt írták: mindkét autóban megsérült a jármű vezetője és az utasok is.
2018.11.18 19:45