Lopott cipőben rabolt a mohorai mesterbűnöző

Publikálás dátuma
2018.11.12 09:48
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A férfi négy fiút fenyegetett meg, aztán elégedetten távozott 1200 forintos zsákmányával. Félórán belül elkapták.
Egy óra alatt akár több éves börtönbüntetést is összehozhatott magának az a mohorai férfi, akit november 10-én, Balassagyarmaton fogtak el a rendőrök. A gyanúsított lopással melegített be a police.hu cikke szerint: egy áruházban elemelt egy cipőt, lekaparta róla a lopásgátló eszközt, majd kisétált benne az üzlethelyiségből. Ezután az áruház vécéjére ment, ahol veréssel fenyegetett meg négy fiatalkorú fiút – a kamaszok félelmükben összesen 1200 forintot adtak át a támadónak.
A férfit a rablástól számítva félórán belül elfogták a helyi rendőrök, ahol őrizetbe vétele mellett kihallgatták. A gyanúsított várhatóan letartóztatásba kerül – ha az ügyében eljáró bíróság példát később akar statuálni, csak a rablás miatt minimum két év szabadságvesztésre ítélhetik. 

Hét körözés volt érvényben az 50 éves nő ellen

Publikálás dátuma
2019.02.23 13:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A budapesti nyomozók elfogták azt a középkorú nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2019. február 22-én 14 óra 50 perckor igazoltatták egy autó utasát Budapest XX. kerületében. Az igazoltatás során a nő nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára - közölte a police.hu.   A nyomozók megállapították, hogy az 50 éves budapesti L. Rózsát több budapesti rendőrkapitányság, a Fővárosi Törvényszék és a Pesti Központi Kerületi Bíróság is több bűncselekmény miatt körözte. A nyomozók a nőt előállítását követően átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. ​  

Villamosmegállóban landolt egy autós a Nagykörúton (fotó)

Publikálás dátuma
2019.02.23 11:38

Fotó: BKK / Facebook
Baleset történt a budapesti Nagykörúton a Király utcánál, közölte közösségi oldalán a Budapesti Közlekedési központ szombat reggel. A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedett az Oktogon M és a Blaha Lujza tér M között.
A balesetről részleteket ugyan nem tettek közzé, de egy képet igen. Ezen az látszik, hogy egy autós valahogy a villamosmegállóba hajtott, és ott félig az utasoknak szánt részen, félig a sínen megállt.
Frissítve: 2019.02.23 12:04