Előfizetés

Hétfő óta keresik ezt a budapesti nőt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.13. 10:09
Őt keresi a XVI. kerületi rendőrkapitányság: az asszonynak 2018. november 12-én veszett nyoma
Fotó: Police.hu
Az ötvenéves asszonynak nyomaveszett , a XVI. kerületi rendőrök is próbálnak rátalálni.
Fényképes körözést adott ki a XVI. kerületi rendőrkapitányság Gyürkés Zoltánné eltűnése miatt. Az 50 éves, (saját néven nem említett) nő november 12-én hagyta el „tartózkodási helyét” a rendőrség szerint, és azóta sem adott életjelet magáról.
Gyürkés Zoltánné körülbelül 150- 155 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor szürke nadrágot és edzőcipőt viselt.

A kapitányság kéri: aki a képen látható személyt felismeri tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, akkor akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Több mint 100 milliót(!) vittek el egy budapesti pénzváltóból

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.12. 22:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Blikk értesülése szerint Budapest belvárosában, a Galamb utcában raboltak ki egy pénzváltót.
portál úgy tudja, a zsákmányolt összeg több mint 100 millió forint. A bűncselekmény helyszínén a rendőrök találtak egy fegyvert is, valószínűleg azt, amellyel a rablást elkövették. A nyomozók még keresik az elkövető(ke)t.

Halálos baleset: vadat gázolt egy terepjáró sofőrje, aztán őt is elütötték

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.12. 19:11
A baleset valahol itt történt, a kép illusztráció.
Fotó: Google StreetView
A helyszínen meghalt a baleset áldozata, a hatóságok teljes lezárás mellett dolgoznak.
Halálos baleset történt Kőszegen, a Csepregi úton hétfő este 6 óra körül - derül ki a rendőrség és a katasztrófavédelem közleményéből.
Előbb egy vadat gázolt el egy terepjáró, vezetője ezért kiszállt a járműből, vélhetően hogy megnézze, mi lett az állattal, illetve autójával. Egy arra közlekedő gépkocsi azonban elütötte a terepjáróból kiszállt embert, aki nem élte túl a balesetet.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Horvátzsidány irányából közlekedőket és a Kőszeg felől érkezőket Csepreg irányába terelik.