Előfizetés

Három autó rohant egymásnak, megbénult a Soroksári út

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.25. 17:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Több sérültje is van a Ferencvárosban történt közúti balesetnek.
Hármas karambol történt vasárnap délután Budapesten: eddig tisztázatlan körülmények között ütköztek személyautók a Soroksári út és a a Timót utca kereszteződésében.   
A rendőrség, illetve a fővárosi katasztrófavédelem több sérültről is tud, egyiküket feszítővágóval kellett kiszabadítani az összetört autóból. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom, az arra közlekedők torlódásra számíthatnak. 

Részegen, bedrogozva, lopott autóval hajtottak neki a polgárőröknek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.25. 14:09
Az ellopott, menekülés közben összetört autó
Fotó: police.hu
A teljesen kiütött páros oszlopnak, fáknak is ütközött menekülés közben. Mindezt jogosítvány nélkül oldották meg.
Annyira túlpörgette a bulit két férfi szombat éjjel Sopronban, hogy az több év letöltendő börtönbüntetést is érhet: egyikük már őrizetben van, társát jelenleg is keresik a rendőrök.
A duó először helyi polgárőrökkel futott össze a IV. László Király utcában– szó szerint.
A polgárőröknek gyanús lett az autóban ülő két férfi; megálltak mögöttük, mire a páros, ha lehet, még gyanúsabbá tette magát, mert tolatni kezdtek, belecsapódtak az őrség autójába, majd elmenekültek a helyszínről.

A civil őrjárat követte őket, így látták, ahogy a menekülő autó oszlopnak, parkoló autóknak, majd fáknak ütközik, mielőtt megállna. Az egyik férfi kiugrott a kocsiból, és elmenekült, társa viszont a járműben maradt. Ekkor már az időközben értesített rendőrök is megérkeztek, és a kapitányságra vitték a 35 éves, szerencsi gyanúsítottat. Ruhájából némi drog került elő, kihallgatása során pedig félresikerült menekülés hátterét is megismerhették a nyomozók.
Mint kiderült, a gyanúsított és barátja szombat délután megismerkedett két férfival, akikkel együtt buliztak: este felmentek egyikük lakására, ahol lerészegedtek, drogoztak – aztán hirtelen ötlettől vezérelve kifosztották az időközben bealvó házigazdát, és ellopták autóját is. Az elmondottak mellett szinte mellékesnek tűnik, hogy a két gyanúsítottnak jogosítványa sem volt. A letartóztatott férfi ellen lopás és drogbirtoklás gyanújával indult eljárás.  

Halálos ütközés Pécs közelében, öten megsérültek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.25. 12:07
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozatot tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott autóból, már nem lehetett rajta segíteni.
Tragikus kimenetelű közúti baleset történt vasárnap délelőtt az 57-es főúton: eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze a Kozármisleny és Pécs közötti szakasz 35-ös kilométerszelvényében.
Az egyik utas a járműbe szorult, őt a pécsi tűzoltók emelték ki a roncsokból, és adták át a mentőknek, de már nem lehetett megmenteni. Az ütközésben öt ember könnyebben megsérült, a műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok.