Előfizetés

Kigyulladt házban lelte halálát egy idős férfi Tabajdon

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2018.11.28. 10:07
illusztráció
Fotó: Shutterstock
Hiába mentették ki a lángoló épületből, segíteni már nem tudtak rajta.
Meghalt egy ember Tabajdon, ahol szerda reggel tűz ütött ki egy családi házban - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője, Farkas-Bozsik Gábor. Tabajdon a Petőfi utca egyik körülbelül 120 négyzetméteres családi házához riasztották a tűzoltókat, ahol egy helyiségben berendezési tárgyak égtek.
A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. 
A szóvivő tájékoztatása szerint a tűzoltók a lángok közül egy idős férfit mentettek ki. Ám a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint mentők már csak azt állapíthatták meg, hogy életét vesztette.

Külföldre ment dolgozni, de előtte még teherbe ejtette kiskorú nevelt lányát

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2018.11.28. 09:59
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Szexuális visszaélés miatt emeltek vádat egy 37 éves férfi ellen, aki 13 éves nevelt lányát ejtette teherbe.
Szexuális visszaélés miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen, akinek 13 éves nevelt lányától született gyermeke - közölte Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.
A most 37 éves férfi 2010 óta egy Nagykanizsa környéki faluban élettársi kapcsolatban élt egy nővel, akitől gyermeke is született. A közös gyereket együtt nevelték élettársa korábbi kapcsolatából származó gyermekeivel, köztük a 2002-ben született kislánnyal.
A férfi 2015-ben Angliában kapott munkát, és az indulása előtti utolsó éjszaka közösült a 13 éves lánnyal. A lány 2016 márciusában egészséges gyermeket szült, az igazságügyi orvos szakértő és a DNS-vizsgálat megállapítása szerint a nevelőapjától.

Halálra gázoltak egy biciklist Szigetszentmiklóson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.28. 07:09
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kerékpárost ütött el egy személyautó.
Elgázoltak egy biciklist röviddel éjfél előtt Szigetszentmiklós külterületén, az 5102-es úton - írja a rendőrség. A biciklis férfi a helyszínen meghalt.