50 millió forintnyi kokainnal a testében fogtak el egy brazil fiatalt Budapesten

Publikálás dátuma
2018.12.01. 10:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lenyelt Sao Paulóban 90 kokainnal töltött kapszulát, aztán felszállt a repülőre. Hotelszobájában törtek rá a nyomozók.
A 20 éves brazil férfi a férfi csütörtökön lenyelt 90 darab kokainnal töltött kapcsulát, felszállt a repülőre Sao Paulóban, és Budapestre jött - írja a police.hu. Gyanúsnak találta őt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága, így szóltak a rendőrségnek. A rendőrök pénteken, egy pestszentlőrinci hotelben vonták intézkedés alá a fiatalt.
Átkutatták a szobáját, és 50 darab, fóliába csomagolt kábítószergyanús anyaggal teli kapszulát találtak. És a fiatal szerint még nagyon sok hasonló volt a gyomrában is.

Ekkor elfogták őt, és kórházba szállították. A CT-vizsgálat a gyomrában több, a hotelszobában talált kapszulákhoz hasonló tárgyat mutatott ki. Ezek elő is kerültek, és mint az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, kokain volt bennük. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 50 millió forint.
A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. Kábítószer birtoklása bűntett miatt folyik ellene nyomozás.
Szerző

Halálra gázolt egy embert az InterCity Rákosligetnél

Publikálás dátuma
2018.11.30. 16:10
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A vonatforgalom már újraindult, a menetrend szerinti közlekedés késő este állhat helyre.
Halálra gázolt egy embert péntek délután Rákosliget állomás közelében a Miskolc felől Budapest - Keleti pályaudvarra közlekedő Páva InterCity, a pályát lezárták – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a baleset egy fény és félsorompóval felszerelt vasúti átjárónál történt, a berendezések jól működtek. A gázolás miatt a vonalat le kellett zárni, emiatt jelentős késések keletkeztek. A hatósági helyszínelés befejezése után a vonatforgalom újraindult, a menetrend szerinti közlekedés késő este állhat helyre.
Szerző
Frissítve: 2018.11.30. 19:55

A Dunába ugrott egy ember a Margit hídnál

Publikálás dátuma
2018.11.30. 15:50
Illusztráció
Fotó: Kállai Márton
A rendőrség csónakokkal keresi.
Elmerült egy ember a Dunában, a Margit hídnál, búvárok keresik – írja a 24.hu. A portál szerint a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai nem találtak senkit, az ügyet átadták a rendőröknek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a portállal közölte:
„Egy férfi ugrott a Dunába. A rendőrség csónakokkal keresi.”

Szerző
Témák
rendőrség Duna