Busz gázolt halálra egy férfit Diósjenőn

Publikálás dátuma
2018.12.06. 10:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozat a 2-es főúton sétált a sötétben, amikor a menetrend szerint közlekedő busz elütötte.
 Meghalt egy gyalogos férfi, akit autóbusz ütött el a 2-es úton a diósjenői elágazó közelében csütörtökön - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
Mint Kiss Gábor, elmondta, a halálos kimenetelű baleset hajnali öt körül, a 2-es út 53-as kilométerénél történt. A menetrend szerinti autóbusz - még tisztázatlan körülmények között - egy 46 éves férfit ütött el. A sérültet kórházba szállították, de már nem lehetett rajta segíteni, belehalt sérüléseibe.
Szerző

Teljesen összetört a vonattal ütköző terepjáró, csoda, hogy túlélték az utasai (képek)

Publikálás dátuma
2018.12.06. 08:06

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Ketten sérültek meg a Baja és Pörböly között történt a balesetben. Pótlóbuszok viszik az utasokat.
Közlekedő vonattal ütközött össze egy terepjáró csütörtök kora reggel Bács-Kiskun megyében, az 55-ös főút Baja és Pörböly közötti szakaszán, tájékoztat a rendőrség és a katasztrófavédelem.
A balesetben ketten megsérültek. A vasúttársaság úgy tudja, ők nem a vonaton utaztak.
Az autó az ütközés után visszasodródott az 55-ös főútra, ott forgalmi akadályt képzett. A rendőrök egy ideig teljes szélességben lezárták az utat, de a forgalom fél pályán már megindult. Az utasokat pótlóbusszal szállítják.
Témák
vasúti baleset
Frissítve: 2018.12.06. 11:34

Lakástűzben meghalt egy férfi Váchartyánban

Publikálás dátuma
2018.12.05. 19:01
Illusztráció
Fotó: Népszava
A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat a Dózsa György utcában.
Tűz ütött ki egy parasztházban szerdán késő délután a Pest megyei Váchartyán Dózsa György utcájában – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzoltók eloltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Az utómunkálatok közben az egységek az épületben egy embert találtak, aki a tűzeset során életét vesztette. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel közölte: az épületben tartózkodó idősebb férfi életét vesztette. Egy régi építésű vályogház egyik szobájában csaptak fel a lángok, a katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát.
Szerző
Témák
tűz Pest megye
Frissítve: 2018.12.05. 19:04