Hármas karambol – Két ember megsérült Csepelen

Publikálás dátuma
2018.12.10. 18:09
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzoltók áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.
Összeütközött három autó hétfő délután Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd úton – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Elsődleges információk szerint a balesetben két ember megsérült, őket a mentők ellátják.
Szerző

A rendőrök mentették meg egy borsodi férfi életét

Publikálás dátuma
2018.12.10. 17:21
Képünk illusztráció
Fotó: Kállai Márton
Az egyenruhások betörték az abaújszántói ház ajtaját, majd kivitték az eszméletlen férfit az épületből.
Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz a Borsod megyei lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból – írja a police.hu. A rendőrségre szombat délután érkezett bejelentés arról, hogy Abaújszántón, a Rákóczi utcában egy házból sűrű füst gomolyog ki az ablakokon keresztül. A közelben járőröző rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek és az ablakon bevilágítva észrevették, hogy mozdulatlanul fekszik egy férfi a földön. A rendőrök a ház hátsó bejárati ajtaját betörték, majd az eszméletlen állapotban fekvő 57 éves férfit kihozták a házból, aki a friss levegőn magához tért. A férfit füstmérgezés tüneteivel a mentőszolgálat időközben kiérkező munkatársai kórházba szállították. 
Szerző

Fenyegette és megütötte az ápolónőt egy miskolci nagymama

Publikálás dátuma
2018.12.10. 15:22
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A nyomozók a 66 éves nő unokáját is gyanúsítottként hallgatták ki.
Egy nagymama megütött, majd unokájával együtt megfenyegetett egy nővért Miskolcon – írja a police.hu. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. A rendőrség tájékoztatása szerint a 66 éves miskolci nő és 14 éves lány unokája szombat este az egyik kórházban – munkája végzése közben – fenyegette meg életveszélyesen a nővért, a nagymama pedig meg is ütötte az ápolónőt. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított nőt és unokáját a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. 
Szerző
Témák
Miskolc kórház