Pláza teraszán késeltek meg egy 16 éves fiút Terézvárosban

Publikálás dátuma
2018.12.12. 11:47
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy évvel idősebb támadója többször is szúrt, kevésen múlt, hogy nem ölte meg az áldozatot.
Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy 16 éves fiút, akit kedden este késeltek meg egy terézvárosi bevásárlóközpont teraszán. A gyanúsított – egy 17 éves gödöllői kamasz – korábbi nézeteltérés miatt szúrta meg a sértettet, többször is megdöfte áldozatát.
A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de még aznap este feladta magát a rendőrségen. A BRFK nyomozó főosztálya kihallgatta a 17 éves fiút, és életveszélyt okozó testi sértés miatt indított ellene eljárást, írja a police.hu.
Szerző

Fegyvereket és lőszereket foglalt le a TEK egy biatorbágyi házban (videó)

Publikálás dátuma
2018.12.12. 11:15

Fotó: police.hu
Az ügyben több szakértő bevonásával indult eljárás.
Egy bejelentés nyomán a budaörsi rendőrök tudomására jutott, hogy egy biatorbágyi férfi feltehetően fegyvereket és lőszereket tart magánál engedély nélkül. Hétfő este kutatást tartottak az érintett háznál, ahol különböző fegyvereket, lőszereket foglaltak le – írja a police.hu. Az intézkedés biztonságos végrehajtásához a nyomozók felkérték a Terrorelhárítási Központ munkatársait. A Budaörsi Rendőrkapitányságon lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt, több szakértő bevonásával indult eljárás.  
Szerző

Autósok figyelem: nagy torlódás lehet az M7-esen

Publikálás dátuma
2018.12.12. 11:03
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy tehergépjármű műszaki mentése zajlik a főváros felé vezető oldalon.
Az M7-es autópálya 62-es kilométerszelvényében, Székesfehérvár térségében, a főváros felé vezető oldalon szerda délelőtt, 10 órától egy tehergépjármű műszaki mentésének idejére az autópálya belső forgalmi sávját lezárták – írja a police.hu. A tájékoztatás szerint időszakosan teljes útlezárásra is számítani lehet. A rendőrség szerda reggel arról számolt be, hogy háromnegyed 7 körül az M7-es 64-es kilométerszelvényében több gépjármű is összeütközött. A rendőrök később feloldották a forgalomkorlátozást.
Szerző