Ezt a számot hívja, ha migránst, ne adj' Isten hajléktalant lát - Boldog karácsonyt, Józsefváros!

Publikálás dátuma
2018.12.18. 19:40
Fotó: Molnár Ádám
És akkor kiáradt a szeretet.
Megérkezett egyes VIII. kerületi háztartásokba a jövő évi önkormányzati naptár, írja a 444.hu. A kiadvány végén névvel, telefonszámmal látható elérhetőség az önkormányzati megbízottakhoz és rendészekhez, akiknél jelentheted a zavaró elemeket, többek között a migránsokat:

Pintér volt cége is őrzi az MTVA épületét

Publikálás dátuma
2018.12.18. 19:03

Fotó: Vajda József
Tordai Bence videójában látható, hogy egyes őrök a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. logójával ellátott egyenruhát viseltek.
Az MTVA biztonságát ellátó fegyveres őrök mellett Pintér Sándor volt cégének emberei is azok között voltak, akik meg akarták akadályozni az ellenzéki képviselőket a székház bejárásában – írja az mfor.hu. Korábban az Index írta meg, hogy a helyi fegyveres őrség köteles követni a honvédelmi tárca, illetve a belügy és a belügy alá tartozó szervek (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Alkotmányvédelmi Hivatal) utasításait – a portál pedig valószínűsítette, hogy a belügyből irányíthatták a Kunigunda utcai szekuritisokat. Egyértelmű igen vagy nem helyett végül kitérő választ adott a Belügyminisztérium arra a felvetésünkre, ők adtak-e utasítást az MTVA Fegyveres Biztonsági Őrségének (FBŐ), hogy kizavarják a Kunigunda utcai székházból az ellenzéki politikusokat. Az mfor.hu most azt írja, az MTVA-székházban nemcsak a fegyveres őrség teljesít szolgálatot, hanem Pintér Sándor belügyminiszter egykori cége is, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. – Tordai Bence párbeszédes képviselő videóján ugyanis jól beazonosítható, hogy egyes őrök a cég logójával ellátott egyenruhát viselnek. A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. 2010-ig volt Pintér Sándor jelenlegi belügyminiszter cége, és azóta több közpénzes megrendelést nyert már. Az igazgatója Tasnádi László, aki Pintér rendészeti államtitkára volt 2016 végéig, a többi között az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tartozott az irányítása alá.
Szerző

Schmidt Mária kedvenc plakátarca lerúgná a színpadról az ellenzéket

Publikálás dátuma
2018.12.18. 18:23

Fotó: Vajda József
Rendezőként nyilvánított véleményt Dózsa László, aki négy felkiáltójellel nyomatékosította, mennyire belerúgna az MTVA-ban bántalmazott országgyűlési képviselőkbe.
Az MTVA biztonsági őrei után Dózsa László is a tettlegesség útjára lépne, ha az ellenzéki parlamenti képviselőkről - közfeladatot ellátó hivatalos személyekről - van szó. Mint a 444.hu kiszúrta, Dózsa - aki Schmidt Máriával együtt körömszakadtáig küzdött az igazság ellen, mégis ráomlott az '56-os hőstetteinek mítosza - egy Facebook-kommentben világosan kifejtette:
"Én mint rendező lerúgdosnám őket a színpadról!!!!"

A megjegyzést a Fidesz méltán hírhedt Facebook-hadseregének feneketlen gyűlöletkútja, az "ELÉG" nevű oldal által közzétett videó alá írta Dózsa. A videón az látszik, mikor Bangóné Borbély Ildikó felveti, tiltakozzanak a köztévé székházában lévő ellenzéki politikusok Varju László bántalmazása ellen úgy, hogy a földre fekszenek. "Tehetségtelen, mint az összes statiszta bandája" - állapítja meg epésen Dózsa.
Budapesten vasárnapeste vonult a rabszolgatörvény miatt tüntető tömeg az MTVA székházához, ahol a követeléseiket beolvasni kívánó országgyűlési képviselőket bántalmaztak a biztonsági őrök aznap este, majd másnap is, miközben a rendőrség tétlenül nézelődött. Varju Lászlóhoz mentőt is kellett hívni.
Szerző
Témák
Dózsa László