Újabb baleset történt az M3-ason, torlódás lehet

Publikálás dátuma
2018.12.19. 10:47
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Három jármű ütközött Bag közelében.
Összeütközött egy kisbusz és két személygépkocsi szerdán, 9 óra körül az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Bag közelében – írja a police.hu. A helyszínelés és a műszaki mentés idején torlódásra kell számítani. Korábban – ugyancsak a Miskolc felé vezető oldalon – nyolc személyautó és két kamion rohant egymásba. A balesetben négy ember könnyebben megsérült, az úton rekedt utasokhoz melegedőbuszt küldtek.
Szerző

Nyolc autó és két kamion ütközött, torlódik az M3-as

Publikálás dátuma
2018.12.19. 08:04
Illusztráció/Shutterstock
Nyolc személyautó és két kamion rohant egymásba szerda reggel az M3-as autópálya Miskolc irányába tartó oldalán az 50-es kilométernél, négy ember megsérült.
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a sérült járművek több sávot elfoglalnak az autópályán, ahol a torlódás már most jelentős. Az elsődleges információk szerint négy ember könnyebben megsérült. Az úton rekedt utasokhoz melegedőbuszt küldtek.
Témák
baleset

Alattomosan támadt a gáz - Kórházba került egy érdi család hat tagja

Publikálás dátuma
2018.12.19. 07:16
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Szénmonoxid szivárgott egy családi házban, a mérgezés tünetei miatt két gyereket, két időset és két középkorút kellett kórházba vinni.
Hat személyt szállítottak a mentők kórházba egy érdi családi házból szén-monoxid-mérgezés miatt szerda hajnalban. A tűzoltók kimutatták a gáz jelenlétét, a kiérkező mentők pedig a mérgezés gyanúját, ezért
a többgenerációs házból két gyermeket, két idős személyt és két középkorút kellett kórházba vinni.

A szén-monoxid színtelen-szagtalan gáz, ezért alattomosan támad, hívja fel a figyelmet Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Ezúttal is felhívta a figyelmet arra, hogy a szén-monoxid-érzékelő berendezések életeket menthetnek. Ezeket általában a gázkazánok, illetve a gázkonvektorok közelében kell elhelyezni.
A mérgezés tünetei a fejfájás, a hányinger, a szédülés, a zavartság, a kábultság.