Három autó ütközött a Rákóczi úton

Publikálás dátuma
2018.12.24. 12:25
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset helyszínelését már befejezték, így megindult a forgalom.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három autó hétfő délelőtt a főváros VII. kerületében, az Rákóczi út 62. szám előtt – írta a police.hu. A balesetben senki nem sérült meg. A járművek forgalmi akadályt képeztek, ezért a forgalom rendőri irányítás mellett haladt. A rendőrök már befejezték a baleset helyszínelését, így megindult a forgalom.
Szerző
Frissítve: 2018.12.24. 14:18

Két ember meghalt egy karambolban a 83-as úton

Publikálás dátuma
2018.12.24. 11:49
Ütközésben összetört személygépkocsik a 83-as főúton Győr és Győrszemere között 2018. december 24-én
Fotó: Krizsán Csaba / MTI
Az érintett szakaszon befejeződött a helyszínelés, minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom.
Összeütközött két autó Nagyszentpál térségében, a 83-as számú főúton. A balesetben két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, négy másik ember pedig megsérült – írja a police.hu. Az érintett szakaszon már befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, így Nagyszentpál térségében minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom. 
Szerző
Frissítve: 2018.12.24. 16:10

Elfogták a cserbenhagyó gázolót a váci rendőrök (videó)

Publikálás dátuma
2018.12.24. 09:46

Fotó: police.hu
Egy 85 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény elkövetőjét három órán belül kapták el.
A váci rendőrök három órán belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint vasárnap elütött egy idős nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A police.hu oldalon azt írják: a nyomozás adatai szerint a férfi Kemence belterületén, a Fő úton ütötte el a 85 éves nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök az adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett elkövetőt, az egyik Pest megyei településen lakó 31 éves férfit, akit a gázolás után három órán belül elfogtak a lakcímén. A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, a további eljárást szakértők bevonásával folytatják le ellene.  
Szerző
Témák
Vác gázolás