MTVA;Szél Bernadett;bántalmazás;

2018-12-27 17:09:40

Kunigunda-gate: feljelent és terrorfenyegetésről beszél az MTVA

A közmédia-alap, melynek őrei szó szerint parlamenti képviselőket hajítottak ki a kapun, példátlan támadássorozatot emleget: közel száz munkatársuk tett be- és feljelentést a tüntetések, ellenzéki akciók után.

Sajátos, traumatizált módon dolgozza fel a december közepén zajló ellenzéki akciókat az MTVA.  A médiaközpont és munkatársai – az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott közleményük szerint – eddig 94 esetben tettek be- és feljelentéseket „az MTVA székházát ért december 16-i és december 17-i példátlan támadássorozat következtében.”

Az MTVA és a helyi dolgozók a legváltozatosabb okokkal tettek feljelentést:

- sorolják közleményükben, amiben ismeretlen tetteseket, valamint „egyes ellenzéki országgyűlési és európai parlamenti képviselőket” emlegetnek annak kapcsán, hogy  több politikus élő adásban szerette volna beolvastatni a túlóratörvény ellen is tiltakozó, ötpontos petíciót. 

A médiaközpont eközben elegánsan elfeledkezik azokról az esetekről, amiket az épületben dolgozó őrök követhettek el, méghozzá élő Facebook-közvetítésben.  

Eközben Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők és a DK-s Varju László is rendőrségi feljelentést tett az MTVA biztonsági őrei ellen, az őket ért atrocitások miatt.