Eltűnt egy 72 éves budapesti férfi

Publikálás dátuma
2019.01.11. 08:20

Fotó: police.hu
A rendőrség a lakosság segítségét kéri Szabó János megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett információk szerint a férfi csütörtök este XXII. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig eddig nem vezettek eredményre. Szabó János körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid ősz hajú, szakállas férfi. Eltűnésekor barna szövetnadrágot, kék-fehér csíkos pólót, fekete zakót és a nyakrésznél prémes, zöld kabátot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Szabó Jánost felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.
Szerző

Frontális karambol miatt lezárták a 7-es főutat Letenyénél

Publikálás dátuma
2019.01.11. 07:35
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az egyik jármű sofőrjét a tűzoltók szabadították ki autójából.
Eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött egy személyautó és egy kisteherautó péntek reggel a 7-es főúton, Letenye közelében. A helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök, a forgalmat Becsehely felé terelték – közölte péntek reggel a police.hu. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján azt írta, hogy a személyautó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a járműből, majd átadták őt a mentőknek. A 7-es főúton késő délelőtt megszűnt az útlezárás, a később félpályássá vált korlátozást késő délelőtt oldotta fel a rendőrség.
Szerző
Frissítve: 2019.01.11. 12:24

Lelőtt egy embert, majd végzett magával egy osztrák férfi Káptalanfán

Publikálás dátuma
2019.01.11. 07:05
Varga György
Fotó: MTI
Élettársára és a nő családjára támadt a férfi, két sérült életveszélyben van.
Egy 57 éves osztrák férfi csütörtök este megjelent élettársa szüleinek káptalanfai otthonánál, ahol szóváltást követően először tüzet okozott a házban, majd rálőtt az ott tartózkodókra – írja a police.hu. A lövések következtében a nő édesapja a helyszínen életét vesztette, édesanyja súlyos, míg a nő és húga életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az osztrák férfi tettét követően saját magával is végzett.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte: az osztrák férfi 22 éves élettársa és 3 éves húga életveszélyesen megsérült, 40 éves édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik, 6 éves lánytestvérük a tűzben sérült meg, őt a mentők a helyszínen ellátták. Tamás László János, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója arról tájékoztatott, hogy a 3 éves kislányt életveszélyes koponyasérüléssel szállították intézményükbe, ahol koponyacsonttörés, agyzúzódás és koponyaűri vérzés miatt operálták. Jelenleg a gyermekintenzív osztályon gépi lélegeztetés mellett kezelik, állapota továbbra is életveszélyes. A 22 éves élettársat a mentők a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték. Káldy Zoltán orvosigazgató péntek délelőtti közlése szerint a nő állapota súlyos, életveszélyes, de jelenleg stabil, az intenzív osztályon ápolják. Dávid Gyula, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója péntek délelőtt azt mondta: a Veszprémbe szállított 40 éves nőt az éjszaka folyamán megműtötték, jelenleg stabil állapotban, az intenzív osztályon kezelik, de lőtt sérülései miatt további műtétekre lesz még szükség. Az ügyben a rendőrség emberölés bűntett miatt indított eljárást.
Szerző
Frissítve: 2019.01.11. 12:27