Belehalt sérüléseibe a letenyei frontális karambol egyik sérültje

Publikálás dátuma
2019.01.12. 09:54

Fotó: Shutterstock
A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki autójával pénteken frontálisan egy kisteherautónak ütközött Letenye közelében - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.
A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki autójával pénteken frontálisan egy kisteherautónak ütközött Letenye közelében - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

Elütöttek egy kerekesszékes férfit Egerben

Publikálás dátuma
2019.01.11. 21:34

Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között sodorta el a férfit, aki súlyosan megsérült.
Kerekesszékkel közlekedő férfit ütött el egy autó Egerben - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.  Kovács Nikoletta elmondta: a Tárkányi úton egy Felsőtárkány felé tartó személygépkocsi - még tisztázatlan körülmények között - elsodorta a vele azonos irányban, az úttest szélén közlekedő kerekesszékes egri férfit, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba.  

Meghalt egy áruházi dolgozó, aki alatt összecsuklott a létra

Publikálás dátuma
2019.01.11. 20:10
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Végzetes munkahelyi baleset történt nemrég egy békéscsabai műszaki áruház raktárában. Egy dolgozó leesett egy létráról, majd a kórházba szállítást követően meghalt.
A hírek szerint a férfi munkálatokat végzett a raktárban, egy létrán állt, ami összecsuklott alatta. A szerencsétlenül járt dolgozó a békéscsabai kórházba szállítását követően elhunyt. Az esetről beszámoló beol.hu portál szerint az elsődleges vizsgálatok azt állapították meg, hogy nem merült fel hiányosság, szabályszegés a munkáltató részéről, egy szerencsétlen véletlen okozta a balesetet. A rendőrség azt közölte: a munkahelyi baleset szerdán 15 óra előtt néhány perccel történt. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény.  A helyszíni balesetvizsgálat során feltárt tények, nyilatkozatok, valamint az ipari kamerafelvétel megtekintését követően arra jutottak a szakemberek: feltételezhetően a munkaeszköz helytelen használata okozta a balesetet. A Békés Megyei Kormányhivatal által indított balesetvizsgálat jelenleg is folyamatban van. A halálos kimenetelű munkabaleset közvetlen és közvetett – vagy előzményi – okait eddig nem tisztázta teljes körűen a munkavédelmi hatóság. 
Szerző