Előfizetés

Jókora dugóra lehet számítani az M1-es autópályán Tatabánya térségében

Népszava-MTI információ
Publikálás dátuma
2019.01.22. 13:58
Illusztráció Fotó: Népszava
Hatalmas torlódás alakult ki a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, miután a forgalmat amúgy is lassító útfelújítások környékén még egy baleset is történt.
Jelentős torlódásra lehet számítani M1-es autópályán Tatabánya térségében, Hegyeshalom felé, mert az 57-es kilométernél, ahol felújítják az utat, baleset történt kedden - közölte az MTI az Útinform honlapján lévő hírt.

Közölték: megállították a járműveket, ezért a baleset mögötti szakaszon is nagy torlódás alakult ki. Emellett Hegyeshalom felé, Tatabányánál, a 61-es kilométernél is javítják a burkolatot, és lezárták a külső sávot.

Aki teheti, az 56-os kilométernél, a Tatabánya-Óváros csomópontban vagy a 43-as kilométernél, Óbaroknál letérve kerüljön az 1-es út felé - írták.

Három emeletet zuhant két munkás egy budapesti építkezésen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.22. 13:37
Népszava illusztráció
A hírek szerint egyikük saját lábán jött ki a romok közül, de a másikukat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
Valósággal ellepték a tűzoltó-, mentő- és rendőrautók a főváros XIX. kerületében található Teleki utcát, ahol egy építkezésen két munkás lezuhant - tájékoztatta az Index hírportált egy olvasója.

Az esetről az atv.hu közölt részleteket, ők úgy tudják, az építkezésen éppen a legfelsőbb szintről betonpumpával töltötték fel a födémet, amikor a fal kidőlt, és két munkás három emeletnyit zuhant a mélybe. Egyikük saját lábán jött ki a romok közül, másikat a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Gázrobbanás volt egy veszprémi társasházban, egy ember súlyos égési sérülést szenvedett (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.22. 10:14

Fotó: Mátyus Tamás / MTI
Az épület a detonáció után ki is gyulladt. Egy ember súlyos égési sérülést szenvedett, egy másik könnyebben sérült meg.
Szolgainé Soós Gabriella elmondta: a robbanás egy négylakásos társasház két lakását érintette, amelyek a detonációt követően kigyulladtak. Az oltást a veszprémi tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik. Nyolc ember elhelyezéséről kell gondoskodni - tette hozzá. A robbanás következtében egy busz ablakai betörtek, a jármű utasai nem sérültek meg. Dávid Gyula, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház igazgatója közölte, hogy a robbanás következtében egy ember súlyos égési sérülést szenvedett, egy másik könnyebben sérült meg. Mint mondta, a súlyos sérültet a győri Petz Aladár kórházba szállítják. Porga Gyula (Fidesz-KDNP) veszprémi polgármester a helyszínen elmondta, hogy egy embernek azonnal lakást kell biztosítani, a többi érintett lakhatásáról később gondoskodik az önkormányzat.
Az esetről a veol.hu tett közzé videót: