Két autó ütközött, haláleset Hegykőnél

Publikálás dátuma
2019.01.23. 09:39
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Személyautók karamboloztak a 85-ös úton, a balesetnek halálos áldozata is van.
Két személyautó ütközött össze szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Hegykő közelében, a 85-ös úton,  a balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a police.hu.
Az érintett útszakaszon jelenleg is zajlik a műszaki mentés és a hatósági helyszínelés, a munkálatok idejére a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.
Szerző

Felborult egy busz Tótvázsonyban

Publikálás dátuma
2019.01.23. 08:38
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Ketten sérülhettek meg, amikor oldalára dőlt egy autóbusz a Veszprém megyei település határában.
Fborult egy autóbusz szerda reggel, Tótvázsony közelében. A helyszínre  a veszprémi hivatásos és a tótvázsonyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik elkezdték a műszaki mentést, de rendőrök is dolgoznak az érintett útszakaszon.
A kiérkező mentők szerint a buszon utazók közül ketten sérültek meg, őket a helyszínen ellátták. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – írja közleményében a Veszprém megyei katasztrófavédelem.
Szerző

Agyonlőtte szomszédja kutyáját, a tetem mellett 29 tő kender is előkerült kertjéből

Publikálás dátuma
2019.01.22. 19:37

Fotó: police.hu
Kendert, amfetamint és engedély nélkül tartott fegyvert találtak a férfinél, aki az állat meggyilkolásával hívta fel magára a figyelmet.
Lelőtte le szomszédja kutyáját egy férfi Medgyesbodzáson, tavaly nyár végén, írja a police.hu. Az állat "bűne" az volt, hogy bement az elkerítetlen udvarra. A kutya gazdája azután hívta a rendőrséget, hogy vérnyomokat látott szomszédja háza előtt. Az elpusztult négylábút a rendőrök találták meg az udvar hátsó részében. Ezt követően, 
a nyomozók a férfi házához tartozó kert hátsó részében, egy fákkal sűrűn benőtt területen 29 tő kendert is találtak.

A házkutatás során amfetamint és szárított kendert is találtak a férfinél. A 46 éves férfi nem tagadta, hogy ő lőtte le a kutyát, de azt állította, hogy légpuskát használt. Azonban
a rendőrök nem légpuskát, hanem engedély nélkül tartott lőfegyvereket és lőszereket találtak nála.

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, kábítószer birtoklása bűntett és állatkínzás vétség gyanúja miatt indított eljárást a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság. A tavaly augusztusi ügy vizsgálatát befejezték, az iratokat hétfőn megküldték az ügyészségnek.
Szerző