Szörnyethalt a karambolban a személyautó sofőrje Kabánál

Publikálás dátuma
2019.01.24. 14:28

Fotó: police.hu
Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött a főút 185-ös kilométerénél.
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2019. január 24-én 13 óra 30 perc körül a 4-es számú főúton. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Kaba közelében. A balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés 16 óra 30 perckor befejeződött, a forgalom az érintett útszakaszon zavartalanul halad. - olvasható a police.hu oldalon.
Szerző
Frissítve: 2019.01.24. 18:24

Villamosmegállóban várakozókat sodort el egy gépkocsi Budapesten

Publikálás dátuma
2019.01.24. 13:41
Illusztráció
Fotó: Népszava
A főváros XI. kerületében a BAH-csomópontnál két autó ütközött össze, az egyik elsodort két villamosra váró embert. A sérülésük súlyosságáról egyelőre nincs hír.
Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó 2019. január 24-én 10 óra 55 perckor Budapest XI. kerületében a BAH-csomópontnál - közölte a police.hu. A baleset következtében az egyik gépkocsi elsodort két személyt, akik a villamosmegállóban várakoztak. Sérülésük súlyosságáról egyelőre nem közölte információt a rendőrség.

A rendőrség később azt a tájékoztatást adta, a balesetben egyedül az egyik autó vezetője sérült meg könnyebben.
Szerző
Frissítve: 2019.01.24. 15:25

Biztonsági őr volt a férfi, akit halálra gázolt a metró

Publikálás dátuma
2019.01.24. 12:15
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
Az eset két napja történt a Nyugati pályaudvarnál, mostanra pedig kiderült, hogy a BKK-val szerződésben álló cég munkatársa volt az áldozat.
Ahogy arról kedden mi is beszámoltunk, a budapesti Nyugati pályaudvarnál a metrószerelvény elgázolt egy embert, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Most a 24.hu megtudta, egy biztonsági őr vethette magát szándékosan a szerelvény elé. A portál megkereste a Budapesti Közlekedési Központok (BKK) sajtóosztályát, akik úgy reagáltak: "Az elhunyt kolléga a társaságunkkal szerződésben álló kft. munkatársa, aki biztonsági őrként dolgozott. Halálának körülményeit a rendőrség vizsgálja, a nyomozás lezárultáig nem áll módunkban további részletekről nyilatkozni. A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. ezúton is szeretné együttérzéséről biztosítani az elhunyt családját, hozzátartozóit."

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a keddi tragédia körülményeit.
Szerző