Holttestet találtak egy kigyulladt lakásban Budapesten

Publikálás dátuma
2019.01.28. 17:23
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A VII. kerületben, egy négyemeletes társasházban ütött ki tűz.
Tűz volt egy négyemeletes társasház egyik lakásában hétfő délután Budapest VII. kerületében, az István utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a tűzzel érintett lakás átszellőztetését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok közben az egységek a lakásban egy holttestet és egy állattetemet találtak.
Szerző

A mentősökre támadt egy férfi Ózdon

Publikálás dátuma
2019.01.28. 16:33
Illusztráció
Fotó: Népszava
Egy vita közben megsebesítette magát, majd agresszívan viselkedett az őt ellátó ápolókkal szemben.
Rátámadt a mentősökre egy férfi Ózdon, a 26 éves gyanúsítottal szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást – írja a police.hu. A helyi férfi szombat este egy ózdi lakásban, családi vita közben tükörrel megsebesítette a saját fejét. A sérülthöz mentőt hívtak, aki agresszívan viselkedett az őt ellátó ápolókkal szemben, egyiküket meg is rúgta és sértő szavakkal illette a mentő személyzetét. Az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit, továbbá a hatóság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.
Szerző
Témák
Ózd mentő
Frissítve: 2019.01.28. 17:18

Két nőt is megpróbált megerőszakolni egy miskolci férfi

Publikálás dátuma
2019.01.28. 16:16

Fotó: police.hu
A rendőrök őrizetbe vették a 30 éves gyanúsítottat.
A járőrök a második helyszín közelében elfogták azt a 30 éves miskolci férfit, aki korábban két nőt is meg akart erőszakolni – írja a police.hu. A gyanúsított vasárnap hajnalban a Búza tér környékén, majd a Csabavezér utcán támadott meg egy nőt. A férfi a fiatal nőket hátulról megragadta, majd leteperte és a földön bántalmazásuk közben megpróbálta letépni az alsó ruházatukat. Mindkét nő hevesen ellenállt, valamint segítségért kiabált, így a férfi végül mindkét helyszínről elmenekült. A Csabavezér utcán megtámadott nőtől kapott személyleírás alapján a járőrök a helyszín közelében elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. B. Pált – kihallgatását követően – a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen. 
Fotó: police.hu
Szerző