Szivárgott a szén-monoxid Győrben, hárman kórházba kerültek

Publikálás dátuma
2019.02.05. 07:02
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Egy társasházi lakáshoz riasztották a tűzoltókat kedd hajnalban.
Szén-monoxid-szivárgás gyanúja miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit Győrben egy Nagysándor József utcai lakáshoz – közölte honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  A lakásban három ember rosszul lett, őket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók méréseket végeztek, és egy vízmelegítőnél kimutatták a mérgező gázt az ingatan levegőjében. Az épület többi lakásában nem mért gázkoncentrációt az egység. A helyszínre érkeztek a gázszolgáltató munkatársai is.
Szerző

Halálra gázoltak egy biciklist Békéscsabán

Publikálás dátuma
2019.02.04. 21:24
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lezárták a 47-es főutat, felváltva halad a forgalom.
Egy személyautó elütött egy kerékpárost hétfő este Békés megyében, a 47-es számú főúton, Békéscsaba külterületén - írja a police.hu. A biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
A helyszínelés idejére a rendőrség félpályán lezárta az érintett útszakaszt, a forgalom váltakozó irányban halad. A rendőrség kéri, hogy az erre közlekedők fokozott figyelemmel közelítsék meg a baleset helyszínét.
Szerző

Filmbe illő bankrablás Antwerpenben

Publikálás dátuma
2019.02.04. 15:57

Fotó: HATIM KAGHAT / BELGA MAG / Belga / AFP
Saját készítésű alagutakon és szennyvízcsatornán keresztül kúszva jutottak be a rablók a BNP Paribas Fortis bank páncéltermébe vasárnap a hajnali órákban, majd nyom nélkül eltűntek.
A szemben lévő épületből kezdtek 4 méter hosszú alagutat ásni, amelyen keresztül eljutottak az út alatti 40 centi átmérőjű szennyvízcsatornába, ahonnan újabb 4 méter hosszú alagutat ásva jutottak be a páncélterembe. A rendőrség csak akkor szerzett tudomást a betörésről, amikor a biztonsági cég emberei délután bekapcsolták a riasztókat. A bank nem kommentálta a történteket, a rablók több széfet felnyitottak. Az eset az „évszázad rablásának” helyszínéhez közel történt, 2003-ban a gyémántnegyedben 100 millió dollár értékű ékszert raboltak el egy páncélteremből. A rendőrségnek egyelőre nincs elképzelése, kik lehettek az elkövetők. 
Szerző
Témák
bankrablás