Előfizetés

Ülésekben rejtettek el 11 kiló fűt, lebukott a drogfutár

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.02.11. 09:39
illusztráció
Fotó: AFP
Több mint 20 millió forintos marihuánaszállítmányt kapcsoltak le a NAV röszkei pénzügyőrei.
Mintegy tizenegy kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb férfi autójában elrejtve Röszkén – jelentette be hétfőn a NAV szóvivője.  Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense az MTI-nek elmondta, a pénzügyőrök egy szerb autót ellenőriztek Röszkén, és „kockázatelemzés alapján” a jármű  átvizsgálása mellett döntöttek.
Az ellenőrzés nem maradt eredmény nélkül: az ülések háttámlájából 13 csomagban összesen 10 843 gramm növényi törmelék – a gyorsteszt szerint marihuána – került elő. A pénzügyőrök a több mint 21 millió forint feketepiaci értékű drogot valamint a sofőrt is átadták a rendőrségnek, az ügyben pedig feljelentést tettek. 

Kunyhó lángolt Kőbányán, egy ember meghalt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.02.11. 09:07
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Hajléktalantáborban ütött ki tűz Kőbányán, a tűzoltók holttestet találtak a helyszínen.
Haláleset történt a vasárnap éjjel a kőbányai Gyakorló utcában: egy viskó kapott lángra, majd égett le teljesen. A tűzoltók egy sugárral oltották a tüzet, a romok között pedig halottat találtak – írja a közleményében a Fővárosi Katasztrófavédelem.
A viskó környezetében felállított sátrak egyikében még egy ember feküdt, ő azonban szerencsére nem sérült meg a tűzben.

Holttestet találtak tűzoltás közben Balatonbogláron

MTI
Publikálás dátuma
2019.02.10. 18:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Holttestet találtak a tűzoltók egy épület oltásakor Balatonbogláron vasárnap - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.
Azt írták: egy Zrínyi utcai mintegy száz négyzetméteres családi házban keletkezett a tűz. Az elhunytra abban a szobában bukkantak, ahol a lángok felcsaptak.