Fenyegette, majd mellkason szúrta ismerősét a drégelypalánki nő (videó)

Publikálás dátuma
2019.02.11 15:55

Fotó: police.hu
A rendőrök kihallgatták és őrizetbe vették az 55 éves gyanúsítottat.
Emberölés kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást egy 55 éves drégelypalánki nő ellen a rendőrség – írja a police.hu. A jelenlegi adatok alapján a nő vasárnap a kora esti órákban a Nógrád megyei Drégelypalánkon, a lakóhelye előtt, az utcán megöléssel fenyegette meg férfi ismerősét, majd egy nála lévő késsel mellkason szúrta. A rendőrök a nőt előállították a rendőr-főkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság a nő letartóztatásának indítványozására előterjesztést tett az illetékes ügyészségen. 

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset