Az ellenzék a túlóratörvényről beszélt, a fideszes alpolgármester takonyról, bajszos szarról, meg észak-koreai tanulmányútról

Publikálás dátuma
2019.02.11. 16:22
A Pest megyei városban, Érden egyre közelebb a teljes ellenzéki összefogás
Fotó: H. Szabó Sándor / MTI
Érden mérsékelten békések a politikai hétköznapok.
Az érdi közgyűlés ellenzéki frakció három képviselője, Csőzik László, Szűcs Gábor és Havasi Márta rövid felszólalásokban szorgalmazta, hogy Érd önkormányzata ne alkalmazza a „hasztalan, erkölcstelen lehetőséget” a 400 túlóra bevezetésre, írja a 24.hu. Válaszra Bács István emelkedett, és nem érdemes mondatokat kiemelni válaszából, ugyanis ritkán találkozni a mocskosszájú demagógia ilyen míves darabjával. Íme:
Nekem önökről, négyükről az a véleményem, hogy egy képmutató, álszent, aljas banda tagjai. Az, hogy szerencsétlen, nyomorult, rohadt kis proli, ez nagyon felháborító, ugye? És fekve hány az egész balliberális sajtó ezen. Az, hogy bajszos szar meg az, hogy geci, az teljesen rendben van, ugye, Havas Márta képviselőtársam? Ha azt mondom, hogy csőcselék, ezért a kedves párttársával egyből vonaglanak a bíróságra, de ha azt mondom, hogy bűnöző, huligán, söpredék, akkor pedig örömükben vonaglanak. Igazam van? Szó szerint önöktől idézek. Ha valaki azt mondja, jöhetnek a cigányok, mindenkit agyon ütök, ez baromi jó vicc, ugye? Ezen röhögünk, röhög az egész társaság. És ha valaki azt mondja, jöhetnek a zsidók, én mindenkit agyonütök, az is ugyanolyan vicces lenne? (…) Maguk csak kétfajta kormányzást ismernek, és ez a kettő lehet ugyanaz is, a kommunizmus és a diktatúra. Ha nincs kommunizmus, önök diktatúrát kiáltanak. Én elküldeném önöket, mind a négyüket nagyon hosszú időre mondjuk Észak-Koreába vagy Fehéroroszországba, hogy nézzék meg, milyen az a kommunizmus, milyen az a diktatúra, és milyen az a kommunista diktatúra. És remélem, hogy ezt tanulmányozzák. És az egész baloldalinak hazudó takonyszerű képződmény véleményem szerint egy képmutató, álszent, hazug banda. Köszönöm szépen.

Aki pedig inkább az élőszó híve, az a videóból tájékozódhat.
Szerző

Javult a helyzet, de sokfelé még mindig gond van a levegővel

Publikálás dátuma
2019.02.11. 16:16

Fotó: Népszava
Mutatjuk, hogy hol problémás a levegőminőség.
Jelentősen javult a levegőminőség vasárnap, azonban Budapesten, Dunaújvárosban, Kecskeméten, Pécsen, Putnokon, Szegeden, Szombathelyen és Vácon továbbra is kifogásolt volt a levegőminőség – olvasható a Tisztifőorvos Facebook-oldalán. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján további javulás várható. 
Szerző

Nem tudni, miért pusztulnak a hattyúk Hódmezővásárhelyen

Publikálás dátuma
2019.02.11. 15:32
Képünk illusztráció
Fotó: Shuttestock
Újabb madarak tetemeit találták meg a téglagyári tanösvénynél. A hatóságok vizsgálják az esetet.
További madarak teteme bukkant fel Hódmezővásárhelyen, a téglagyári tanösvénynél – írja a vasarhely24.com. A portál már korábban is beszámolt arról, hogy egy nagyobb hattyúcsapat jó pár példánya lelte eddig ismeretlen okból halálát a téglagyári kubikok mentén. A hatóságok, így a kormányhivatal is tud az esetről, a történteket vizsgálják. A környék egyébként kedvelt kirándulóhely.
Szerző