Édesanyja látogathatja a kórházban a fegyveres szökött rabot

Publikálás dátuma
2019.02.18. 06:59

Fotó: police.hu
Az anyja meglátogathatta a kórházban azt a szökött rabot, aki pénteki ítélethirdetése után fegyvert szerezve megszökött a Fővárosi Törvényszékről, pisztolyt nyomott egy fejéhez, végül a rendőrök lőtték meg.
Blikk írja: a 35 éves Sz. Károlyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Másfél napig mélyaltatásban tartották, vasárnap azonban már magához tért, állapota stabil. A törvény szerint közvetlen hozzátartozója meglátogathatja a kórházban az elítéltet, édesanyja pedig élt is a lehetőséggel. De csak a legszigorúbb szabályok mellett, néhány percig tartózkodhatott fia közelében, akire kommandósok vigyáznak.
Lapunk is megírta, egy büntetőügy tárgyalásán a többszörösen visszaeső férfi - miután a bíró levetette róla a bilincset - elvette az őr fegyverét és a pisztolyt az őr fejéhez szorította, így menekült ki az épületből, majd egy autót is szerzett. A rendőrök végül utolérték, célzott lövéseket adtak le rá, és ártalmatlanították.
Szerző
Témák
szökött rab

Halálos baleset: elütöttek egy biciklist Nyírmadánál

Publikálás dátuma
2019.02.17. 19:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 41-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Elütött egy kerékpárost egy autó vasárnap este a 41-es főúton, Nyírmadánál. A baleset következtében a biciklis a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek.
Szerző

Emberölés: halott férfit találtak egy autóban Zuglóban

Publikálás dátuma
2019.02.17. 16:54

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei vasárnap egy bejelentés alapján kimentek a Budapest XIV. kerületében található Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, ahol egy autó első ülésén egy halott férfit találtak – írja a police.hu. A nyomozók ezt követően szemlét tartottak, ahol kiderült, hogy idegenkezűség okozta a 60 éves férfi halálát, ezért a BRFK Nyomozó Főosztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.​
Szerző
Frissítve: 2019.02.17. 18:25