Megöltek egy fiatal nőt Kajárpécen (videó)

Publikálás dátuma
2019.02.25. 14:24

Fotó: police.hu
A rendőrök két órán belül elfogták a gyanúsítottat.
A rendőrségre hétfő délelőtt, 9 óra 58 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Kajárpécen egy házban holtan találtak egy nőt – írja a police.hu. A helyszínen kiderült, hogy az áldozatot megszúrták, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 
Fotó: police.hu
A rendőrök két órán belül elfogták az emberölés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A 29 éves győri lakos kihallgatása – őrizetbe vétele mellett – folyamatban van.
Szerző
Frissítve: 2019.02.25. 17:20

Égő lakásból mentették ki az idős asszonyt

Publikálás dátuma
2019.02.25. 12:48
Illusztráció
Fotó: Népszava
A lakásba egy férfi már megpróbált bejutni, hogy segítsen, de nem járt sikerrel.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. február 23-án 18 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy szegedi belvárosi ház kigyulladt és az ott lakó idős nő bent van. A lakásba egy férfi már megpróbált bejutni, hogy segítsen, de nem járt sikerrel - írja honlapján a rendőrség.  A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és a Készenléti Rendőrségtől vele közös szolgálatot ellátó járőrtárs a lakás zárt ajtaját betörve tudott csak bejutni. Az előszobába belépve látták, hogy több helyiség lángol és sűrű füst hömpölyög kifelé. Azonnal megkeresték az idős lakót és kivitték az épületből, ahol a kiérkező mentőknek átadták. A katasztrófavédelem munkatársai eközben megkezdték az oltást. A mentőszolgálat az asszonyt és a segítségére siető férfit is kórházba szállította.
Szerző
Témák
tűz Szeged

Ketten meghaltak szén-monoxid-mérgezésben Tiszalökön

Publikálás dátuma
2019.02.25. 11:58
Illusztráció
Fotó: Népszava
Szén-monoxid-mérgezés miatt ketten meghaltak hétfő reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszalökön - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.
Dudás Szilvia elmondta, a tiszavasvári tűzoltókat az egyik Petőfi utcai lakóházhoz riasztották. A műszeres mérések magas gázkoncentrációt mutattak ki az épületben. A tűzoltók teljes légzőfelszerelésben mentek be a házba, ahol egy férfi és egy nő holttestére bukkantak - ismertette a szóvivő.
Szerző