Gyanúsított lett az öreglaki ház kertjében eltemetett nő lánya

Publikálás dátuma
2019.03.02. 13:15
A rendőrség vizsgálja az esetet, igaz, az idegenkezűséget első körben kizárták
Fotó: police.hu
Segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsította meg a rendőrség annak az idős nőnek a lányát, akinek elhantolt holttestét pénteken találták meg Öreglakon, egy ház kertjében - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szombaton.
Az 59 éves gyanúsított és az általa gondozott 80 éves édesanyja nehéz körülmények között élt. Miután az idős nő 2017 végén betegségben elhunyt, a lánya a kertben temette el. A rendőrség pénteken kapott bejelentést az öreglaki ház kertjében található sírról. A holttestet egy temetkezési vállalat munkatársai hantolták ki.
Szerző

Csőtörés törte ketté a kőbányai fűtermesztő karrierjét (videó)

Publikálás dátuma
2019.03.02. 08:47

Fotó: Youtube/BRFK
Beáztak a szomszédok, így derült ki, hogy a fiatal férfi marihuánát termesztett lakásában. Mindehhez ráadásul az áramot is lopta.
Lezárult a nyomozás a 31 éves budapesti férfi ügyében, aki a rendőrség szerint közel száz tő marihuánát nevelgetett kőbányai lakásában. A füvesember tavaly júniusban bukott le, profán ok miatt: csőtörés volt lakásában, ami aztán eláztatta szomszédokat is.
Mivel a férfi nem volt otthon – a jelek szerint a lakást csak a termesztéshez használta – a házban lakatost hívtak, ahogy elzárhassák a zubogó vizet. Ő vette észre és jelentette be aztán a fűültetvényt. A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki a gyanúsított ellen, akit két napon belül sikerült is elkapni: végül nem csak kábítószer-termesztés, de lopás miatt is eljárás indult ellene, mivel a gyanú szerint az ültetvény ellátásához használt áramot is lopta. A nyomozati anyagokat a rendőrség most vádemelési javaslattal küldte tovább az illetékes ügyészségnek, írja a police.hu.
Szerző

Idős női holttestet találtak Öreglakon egy kertben elásva (helyszíni fotók)

Publikálás dátuma
2019.03.01. 20:00
Kihantolták az öreglaki ház kertjében elásott idős nő holttestét
Fotó: police.hu
Az igazságügyi orvosszakértő elsődlegesen kizárta az idegenkezűséget, ennek ellenére a Somogy megyei rendőrök vizsgálni kezdték az eset körülményeit.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra pénteken érkezett bejelentés, miszerint Öreglakon, a település  úgynevezett Nagyhegy részénél, valószínűleg egy idős nő holttestét ástak el egy ház kertjében - jelent meg a police.hu portálon.
Az öreglaki ház kertje, ahol elásták az idős nő testét.
Fotó: police.hu
A rendőrök a helyszínen az ingatlan kertjében egy sírt találtak, amelyből a temetkezési vállalat munkatársai a nyomozók jelenlétében a holttestet kihantolták. A kiérkező igazságügyi orvosszakértő elsődlegesen az idegenkezűséget kizárta. Azonban a beszerzett információk alapján a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság további szakértők bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.
A rendőrség vizsgálja az esetet, igaz, az idegenkezűséget első körben kizárták
Fotó: police.hu
Szerző
Frissítve: 2019.03.01. 20:03