Előfizetés

Többször is balesetezett egy lopott kocsival az autótolvaj

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.07. 12:57

Oszlopnak ütközött, beletolatott egy fába, majd ismét oszlopnak hajtott a járművel az iváncsai férfi.
Pár órán belül elfogták az adonyi rendőrök azt a férfit, aki előző este ellopott egy autót, majd balesetet okozott vele – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint egy iváncsai lakos hétfő reggel feljelentést tett az Adonyi Rendőrőrsön arról, hogy autóját, egy lila színű járművet ismeretlenek elloptak az éjszaka. A feljelentéssel egy időben értesítette egy szolgálaton kívüli rendőr a rendőrőrs munkatársait, hogy egy törött, lila autó nagy sebességgel halad Adonyban az autópálya felé. A helyszínre érkező járőrök még az autópálya előtt megállították a gépkocsit. A jármű vezetője – egy 42 éves iváncsai férfi – azonnal elismerte a rendőröknek, hogy az autót még előző este, éjfél előtt lopta el, majd Kulcson egy oszlopnak ütközött és egy fába is beletolatott, később pedig Adonyban szintén oszlopnak hajtott. A férfit a rendőrök elfogták és előállították az Adonyi Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetése miatt.    

Főbe lőtte magát egy 24 éves férfi a debreceni lőtéren

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.07. 12:25

A hátborzongató jelenetnek szemtanúi is voltak, de nem volt lehetőségük megakadályozni a tragédiát.
Öngyilkos lett egy 24 éves fiatal Debrecenben, a lőtéren - értesült a Blikk. A bulvárlap információ szerint a férfi lement gyakorolni a lőtérre, majd az utolsó lövések egyikénél a fejéhez emelte a fegyvert, és elsütötte azt. Úgy tudni, az esetnek több szemtanúja is volt, de minden annyira gyorsan történt, hogy esélyük sem volt közbelépni.


Halálra gázolt a vonat Monorierdőnél egy tinédzsert, aki zenehallgatás közben nyomkodta a telefonját

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.07. 12:06

Az állomáson két vonat is áthaladt, a kamaszfiú az egyiket még megvárta, a másikat azonban nem vette észre. A barátja még próbált utánanyúlni, de esélye sem volt megmenteni.
Egy 16 éves fiút gázolt halálra a vonat hétfőn a Pest megyei Monorierdőnél, az esetről pedig most a Bors című lap közölt részleteket. Eszerint aznap reggel a nyáregyházi tinédzser az egyik legjobb barátjával várakozott a szomszédos település vasútállomásán. A kamasz még megvárta, hogy a Cegléd felől a fővárosba tartó vonat elhaladjon, aztán elindult a síneken át.
Alig lépett kettőt, a szemközti oldalon száguldó szerelvény frontálisan ütközött vele. A barátja még próbált utánanyúlni, de esélye sem volt megmenteni a fiút.

"Bízom benne, hogy mire feleszmélt vagy mire eljutott a tudatáig, már mindennek vége volt…" – mondta a a lapnak a szerencsétlenül járt fiú édesapja, aki már a helyszínelők előtt odaért az állomásra. A szemtanúk elmondása szerint a végzetes pillanatban a fiú kezében volt a telefonja, a fülhallgatójára pedig a teste mellett bukkantak. Alighanem ezek terelték el annyira a figyelmét, hogy nem vette észre a másik vonatot, de a tragédiában az is közrejátszhatott, hogy - amint az édesapja elmondta - a fiú szemüveges volt, amit gyakran nem hordott, így aznap sem.
"Ha a cikk hatására száz gyerekből legalább egy óvatosabb lesz, az én fiam már nem halt meg hiába."

- idézi a lap a gyászoló édesapa szavait.