Teljesen kiégett egy busz Budapesten a Puskás Ferenc Stadionnál (videó)

Publikálás dátuma
2019.03.09. 09:29

Fotó: Népszava
A buszon nagyjából tizenöten utaztak, de mindenkinek sikerült idejében leszállni, így az első hírek szerint senki sem sérült meg az eset során.
Kigyulladt egy csuklós autóbusz Budapest VIII. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében, a Puskás Ferenc Stadion metrómegállónál. A beszámolók szerint a tűz a motortérben keletkezett, majd az utastérre is átterjedt.
A buszon mintegy tizenöt ember utazott, de ők idejében leszálltak, így az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.

Az atv.hu egyik munkatársa a helyszínen készített felvételeket:
Szerző
Frissítve: 2019.03.09. 09:31

Hétnapos razziát tart a rendőrség az utakon - a biztonsági övre is kíváncsiak

Publikálás dátuma
2019.03.09. 09:20
A kép illusztráció. FOTÓ: Shutterstock
A rendőrség március 11. és 17. között a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzi Magyarország közútjain.
A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján, a TISPOL SEATBELT európai szintű ellenőrzés során 2019. március 11. és március 17. között a tagállamok rendőri erői – így a magyar rendőrség is – fokozott figyelmet fordítanak a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére - olvasható a police.hu oldalon.
A passzív biztonsági eszközök használata nélkül jelentősen megnő a halálos sérülések esélye.

A biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése nélkülözhetetlen a balesetben elhunytak számának, valamint a sérülések súlyossági fokának csökkentése érdekében.
Szerző

Fogolyszökés miatt köröznek egy férfit (fotó)

Publikálás dátuma
2019.03.09. 08:11

A 43 éves férfi engedély nélkül távozott budapesti tartózkodási helyéről, pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el nála.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/726-1/2019. bűnügyi számon folytat eljárást fogolyszökés miatt Kovács Norbert ellen - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves Kovács Norbert 2019. március 8-án 21 óra 45 perckor a lakhelyelhagyási tilalom helyéül kijelölt Budapest közigazgatási területét elhagyta, és ismeretlen helyre távozott.
A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Kovács Norbertet felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.:
Ezt a férfit körözi a rendőrség.
Fotó: police.hu
Szerző