A mentősöket kellett megmenteni Kecskeméten

Publikálás dátuma
2019.03.14 07:30
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Késsel fenyegette egy zavart férfi a mentőszolgálat munkatársait, az életük múlhatott rajta, hogy arra járt egy rabszállító.
Egy fegyőr bátorságán múlt, hogy nem esett baja néhány mentőszolgálatos munkatársnak Kecskeméten: Bíró Tamás főtörzsőrmester szerda délután épp a megyei kórházba szállította az egyik rabot, amikor észrevette, hogy egy láthatóan zavart férfi késsel fenyegeti mentősöket. 
Bíró azonnal a bajba jutottak segítségére sietett: a késes férfi nekiugrott, de gumibotjával sikerült kiütnie a kezéből a fegyvert, majd földre vitte a támadót. Az eset során végül senki sem sérült meg, a helyszínre riasztott készenléti rendőrök pedig átvették az intézkedést a fegyőrtől - írja közleményében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP)sajtóosztálya. 

Eltűnt egy 70 éves hajdúdorogi férfi

Publikálás dátuma
2019.03.21 21:10

Fotó: police.hu
A hajdúböszörményi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Veres Mihály megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a férfi csütörtökön távozott a lakóhelyéről, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Veres Mihály körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja és bajusza ősz. Eltűnésekor kék színű bársony kabátot, fekete pamutsapkát és zöld gumicsizmát viselt.

Négyes karambol az Árpád hídon – Két ember megsérült

Publikálás dátuma
2019.03.21 20:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Budára vezető oldalon történt.
Összeütközött négy gépkocsi csütörtök este Budapesten, az Árpád hídon, a Budára vezető oldalon – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A karambolban két ember megsérült, őket ellátják a mentők.