Gyalog indult Magyarország felé, nyomtalanul eltűnt a középkorú nő

Publikálás dátuma
2019.03.14 13:49
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 42 éves sajószentpéteri asszony a határ menti Kraszna településen élt barátjával. Hat napja hazaindult, azóta sem látták.
Fényképes körözést adott ki a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Budai Miklósné eltűnése miatt: adataik szerint a nő egy éve egy, a román-magyar határon működő paprikafeldolgozó üzembe ment dolgozni. Itt megismerkedett egy román állampolgárságú férfival, akivel aztán  a romániai Kraszna településre költözött. Március 8-án tisztázatlan okok miatt gyalog indult haza lakásukról Magyarországra,  és útközben nyoma veszett.
Kraszna mintegy 64 kilométerre van a román-magyar határtól, és 200 kilométerre Sajószentpétertől
A nő azóta sem adott életjelet magáról, és a rendőrség kutatása is eredménytelen zárult. A kazincbarcikai kapitányság ezért a lakosság segítségét kéri megtalálásához.
Budai Miklósné 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja fekete színű, szája jobb oldalán kör alakú anyajegy látható. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik vele kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenségük megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Eltűnt egy 70 éves hajdúdorogi férfi

Publikálás dátuma
2019.03.21 21:10

Fotó: police.hu
A hajdúböszörményi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Veres Mihály megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a férfi csütörtökön távozott a lakóhelyéről, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Veres Mihály körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja és bajusza ősz. Eltűnésekor kék színű bársony kabátot, fekete pamutsapkát és zöld gumicsizmát viselt.

Négyes karambol az Árpád hídon – Két ember megsérült

Publikálás dátuma
2019.03.21 20:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Budára vezető oldalon történt.
Összeütközött négy gépkocsi csütörtök este Budapesten, az Árpád hídon, a Budára vezető oldalon – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A karambolban két ember megsérült, őket ellátják a mentők.