Elfogták a fiatalt, aki eltörte egy kalauz állkapcsát: elaludt a vonaton, azzal kezdődött a baj

Publikálás dátuma
2019.03.15. 19:58
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Beismerő vallomást tett a gyanúsított, akinek letartóztatását indítványozták a gárdonyi nyomozók.
Elfogták azt a 20 éves velencei férfit, aki múlt vasárnap eltörte egy jegyvizsgáló állkapcsát, írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint hajnali 6-kor a Budapestről induló és Székesfehérvárig közlekedő vonat kalauzát feladata ellátása során a gárdonyi állomás peronján egy fiatalember szidalmazta, leköpte, majd ököllel olyan ütést mért rá, hogy a férfi állkapocscsonttörést szenvedett. Miután azonosították a feltételezett elkövetőt, péntek reggel fogták őt el Velencén.
A bántalmazónak csak Velencéig volt érvényes jegye, ahol azonban leszállni nem tudott, mivel a vonaton elaludt, és barátnője ébresztgetésére is csak Gárdonyban volt képes a vonatot elhagyni. Erről ő maga - miközben beismerő vallomást tett - úgy nyilatkozott: a bűncselekmény éjszakáján barátaival italozott, kora reggel a vonatra szállt, és mivel egész héten sokat dolgozott, fáradt volt, ezért ütötte meg a kalauzt.
A fiatalt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gárdonyi nyomozók a fiatalembert őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
Szerző

Kezével tartotta a magát felakasztó férfit az életmentő rendőr

Publikálás dátuma
2019.03.15. 17:29

Fotó: Shutterstock
A szolgálaton kívüli járőr azonnal odalépett a férfihez, és kezével tartotta, miközben öngyújtóval elégette a kötelet.

A szolgálaton kívüli járőr azonnal odalépett a férfihez, és miközben tartotta őt, miközben öngyújtóval elégette a kötelet.

Kötéllel akart véget vetni életének egy zavartan viselkedő férfi Budapesten, de megmentette egy szolgálaton kívüli rendőr.
Jókor volt jó helyen a Készenléti Rendőrség egy szolgálaton kívüli rendőre, aki péntek reggel megmentette egy öngyilkossági kísérletet elkövető férfi életét, mint arról a police.hu beszámol. A rendőr Budapesten a VIII. kerületi Thököly úton egy férfira lett figyelmes, aki kötéllel akart véget vetni életének.
A szolgálaton kívüli járőr azonnal odalépett a férfihez, és miközben tartotta őt, öngyújtóval elégette a kötelet.

A BRFK szolgálatban lévő járőrei a segítségnyújtásban közreműködtek, és a zavartan viselkedő férfihez mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították.
Szerző

Hárman haltak meg Kiskunmajsánál egy karambolban (sokkoló fotók)

Publikálás dátuma
2019.03.15. 10:33

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset.
A rendelkezésre álló adatok szerint az 5402-es számú úton Kiskunmajsa és Kiskunhalas között két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az elsődleges információk alapján a baleset következtében három személy életét vesztette, valamint két férfi megsérült - közölte honlapján a rendőrség. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat. A forgalom ismét zavartalan Kiskunmajsa közelében. 
Szerző
Frissítve: 2019.03.15. 16:18