Előfizetés

Eltűnt egy 14 éves fiú Jánoshalmáról (fotó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.17. 15:24

Halász Tibort keresi a kiskunhalasi rendőrség.
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Halász Tibor 14 éves jánoshalmi lakos eltűnése miatt - írja a police.hu.   Az apa 2019. március 15-én 9 órakor a jánoshalmi vasútállomáshoz vitte fiát, hogy ott találkozhasson egy barátjával. A gyermeknek másnap délelőtt haza kellett volna mennie, azonban nem ment vissza az otthonába. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Az eltűnt fiú 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna haja van. Eltűnésekor fehér kapucnis pulóvert, kék farmernadrágot és fekete edzőcipőt viselt, valamint volt nála egy fekete hátizsák.
A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld szám vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.   

Szörnyethalt egy motoros Somogy megyében

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.17. 14:55
Illusztráció: Shutterstock
A halálos baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Szentbalázs külterületén a 66-os számú főútvonalon.
Vasárnap 14 óra körül a 66-os számú főútvonal 47. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – motorkerékpáros ütközött gépkocsival, a baleset következtében pedig a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tájékoztat a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat visszafordítják Gödre felé, illetve Szentbalázs irányába.

Kigyulladt egy autó Győrben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.17. 12:48
Illusztráció
Fotó: Népszava
Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek.
Kigyulladt egy személygépkocsi Győrben, a 83-as főút belterületi szakasza mellett, a Pápai út közelében, egy parkolóban - olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat. Az első hírek szerint senki sem, sérült meg a tűzeset során.