Egymást érik a karambolok, teljesen megbénult az M5-ös

Publikálás dátuma
2019.03.23 12:34
Rendőr dolgozik az inárcsi négyes karambol helyszínén
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap/ Mihádák Zoltán
Két baleset is történt rövid időn belül az autópálya Budapest felé vezető szakaszán, öt ember sérült meg az ütközésekben.
Két súlyos baleset is történt szombat reggel és délelőtt az M5-ös fővárosba vezető oldalán: fél kilenc előtt négy személyautó ütközött Inárcs közelében, a karambolban négy ember szenvedett sérüléseket. 
A helyszínelés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességére lezárták a rendőrök, a forgalmat Újhartyánnál a a 46108-as számú útra terelték, írja a police.hu. A következő baleset viszont éppen Újhartyán térségében történt a katasztrófavédelem szerint. A 42-es kilométerszakaszon tizenegy óra körül egy furgon és kamion ütközött össze, a furgon sofőrje pedig olyan súlyosan sérült, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.
Frissítve: 2019.03.23 12:38

Kiégett egy cukrászda Leányfalun

Publikálás dátuma
2019.04.22 15:57

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Ketten voltak az épületben, amikor az kigyulladt, de időben ki tudtak menekülni - úgy tudni, senki sem sérült meg.
Kigyulladt egy vendéglátóhely Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a Petőfi sétány közelében, tájékoztatott a katasztrófavédelem hétfő kora délután. A tűz az üzemi részt és az eladóteret is érintette:
teljes terjedelmében égett a két, szorosan egymás mellé épített részből álló, L-alakú épület mintegy négyszázötven négyzetméteres teteje, és a lángok az alsó szinten is érintettek körülbelül ötven négyzetmétert.
Az épületben ketten tartózkodtak, ők kijöttek a tűz keletkezésekor. Az első hírek szerint senki sem sérült meg.
A lángokat, a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szentendrei és a fővárosi hivatásos, valamint a leányfalui és a visegrádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.

Autó lángolt a VIII. kerületben

Publikálás dátuma
2019.04.22 14:49
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az utas- és a motortér égett.
Kigyulladt egy személygépkocsi Budapest VIII. kerületében, a Szigony utcában - írja a Katasztrófavédelem a honlapján. Az utas- és a motortér égett. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.