Zebrán átfutó kislányt gázoltak el Veszprémben

Publikálás dátuma
2019.03.23. 16:32
A veszprémi baleset helyszíne
Fotó: police.hu
A 11 éves gyerek súlyosan megsérült a balesetben, a rendőrség is vizsgálja a történteket.
Zebrán ütöttek el egy gyereket szombaton kora délután, a veszprémi Brusznyai Árpád úton. A 11 éves kislány a kijelölt helyen, ám futva akart átkelni az úttesten amikor egy jobbról érkező személyautó elsodorta, a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, tehát súlyosnak számító sérüléseket szenvedett.
 A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja. A rendőrség a történtek kapcsán azt is hangsúlyozza, hogy a zebrán való átkelés során a gyalogosoknak is fokozottan kell figyelniük, piros jelzés esetén pedig soha ne próbáljanak átjutni.
Szerző

Egymást érik a karambolok, teljesen megbénult az M5-ös

Publikálás dátuma
2019.03.23. 12:34
Rendőr dolgozik az inárcsi négyes karambol helyszínén
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Két baleset is történt rövid időn belül az autópálya Budapest felé vezető szakaszán, öt ember sérült meg az ütközésekben.
Két súlyos baleset is történt szombat reggel és délelőtt az M5-ös fővárosba vezető oldalán: fél kilenc előtt négy személyautó ütközött Inárcs közelében, a karambolban négy ember szenvedett sérüléseket. 
A helyszínelés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességére lezárták a rendőrök, a forgalmat Újhartyánnál a a 46108-as számú útra terelték, írja a police.hu. A következő baleset viszont éppen Újhartyán térségében történt a katasztrófavédelem szerint. A 42-es kilométerszakaszon tizenegy óra körül egy furgon és kamion ütközött össze, a furgon sofőrje pedig olyan súlyosan sérült, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.
Szerző
Frissítve: 2019.03.23. 12:38

Hármas karambol az M3-ason – Több kilométeres volt a torlódás

Publikálás dátuma
2019.03.22. 17:33
Illusztráció
Fotó: Shuttertock
A baleset Gödöllőnél, a Budapestről kivezető oldalon történt.
Több autó is összeütközött péntek délután az M3-as autópályán, Gödöllőnél, a Budapestről kivezető oldalon. Az elsődleges információk szerint senki sem sérült meg a balesetben – írja a police.hu. Az Útinform szerint három jármű karambolozott, és a 30. kilométernél a belső sávot zárták le. Több kilométeres volt a torlódás. A forgalom azóta ismét zavartalanul haladhat.
Szerző
Frissítve: 2019.03.22. 20:20