Szatírt keresnek az angyalföldi rendőrök

Publikálás dátuma
2019.03.30. 18:09

Fotó: police.hu
A férfi szeméremsértő módon viselkedett egy villamoson, fotó is készült róla.
Szeméremsértés gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága – írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi péntek reggel, 7 óra 20 perc körül a Dózsa György út és a Dévai utca között közlekedő villamoson viselkedett szeméremsértő módon. A férfiról egy fénykép is készült. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.
Szerző

Halálos baleset – Autóval ütközött egy motoros Adonyban

Publikálás dátuma
2019.03.30. 17:51

Fotó: Népszava
Az autót vezető férfi nem sérült meg. A baleset a Redák Katalin és a Szelei út kereszteződésében történt.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy autó és egy motorkerékpár szombat délután Abony belterületén – írja a police.hu. A Redák Katalin és a Szelei út kereszteződésében történt balesetben a motoros a helyszínen életét vesztette. Az autót vezető férfi nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt a forgalom váltakozó irányban halad.  
Szerző

Söröskorsóval dobott meg egy nőt, félholtra verték

Publikálás dátuma
2019.03.30. 16:33
Illusztráió
Fotó: Shutterstock
Verekedés volt egy XI. kerületi szórakozóhelyen péntek éjszaka. A 22 éves férfit a mentők kórházba vitték.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére pénteken, valamivel éjfél előtt érkezett bejelentés arról, hogy megvertek egy férfit a XI. kerületben, egy Karinthy Frigyes úti szórakozóhely előtt. Az újbudai járőrök a helyszínen elfogták a 29 éves budapesti M. Tamást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy életveszélyesen bántalmazta 22 éves vitapartnerét. A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi és M. Tamás nő ismerőse egy sörözőben szórakozott, amikor a fiatalabbik férfi megdobta egy söröskorsóval a nőt. M. Tamás ekkor a nő védelmére kelt, és összeverekedett a másik férfival, akit megütött és többször meg is rúgott. A bántalmazás következtében a 22 éves fiatalembert a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói M. Tamást életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
Szerző