Halott embert találtak egy bozóttűz után Izsákon

Publikálás dátuma
2019.03.31. 16:21
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűz keletkezésének körülményeit vizsgálják.
Holttestet találtak a tűzoltók Izsákon vasárnap délután, miközben az egyik utcában a lángra kapott nádast és avart oltották - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Kovács Andrea elmondta: a Sárfehér utcában
mintegy ötszáz négyzetméteren pusztított a tűz.

A Szabadszállásról érkező tűzoltók a helyszínen egy holttestet találtak. A tűz keletkezésének körülményeit vizsgálják.
Témák
Izsák tűzeset

Holttestet találtak egy kiégett paksi házban, oltás közben a födém is beszakadt

Publikálás dátuma
2019.03.31. 11:52
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A ház ismételt átvizsgálásakor találtak rá a férfi testére.
Holttestet találtak a tűzoltók vasárnap reggel Pakson, egy kiégett házban - közölte a katasztrófavédelem. A Kömlődi úti, 90 négyzetméteres lakóházban a város hivatásos tűzoltói fékezték meg a lángokat, a mentés közben az épület födéme is beszakadt.
A ház ismételt átvizsgálásakor egy férfi holttestére bukkantak a tűzoltók.
Témák
Paks tűzhalál

Az após és az anyós is bocsánatot kért, miután kiderült: a vejük pénisze alkalmatlan a gyilkosságra

Publikálás dátuma
2019.03.31. 10:50

Fotó: Shutterstock
Az epilepszia végzett a nővel, de a szülők gigászi nemi szervre gyanakodtak.
Feljenetést tett veje ellen egy 55 éves indonéz férfi, azt állítva, hogy veje abnormálisan nagy pénisze ölte meg szex közben a lányát, akit még februárban találtak holtan kelet-jávai lakásában, írja a 24.hu. A Detik című lap beszámolója szerint a Baresh nevű férfi feleségét február 25-én találták holtan otthonában, egy nappal azután, hogy szeretkeztek. A Jumantri nevű nő holttestét apja, Nedi Sito találta meg. Az orvosok megállapítása szerint a nő halálát epilepszia okozta. Csakhogy Nedi Sito olyan pletykákat hallott a falujában, ami szerint Baresh hatalmas pénisze ölte meg a lányát, így feljelentést tett. A rendőrség megkérte Baresht, mutassa meg a péniszét, amit a férfi meg is tett. Az özvegynek a rendőrök, valamint a nő rokonai előtt kellett megmutatni férfiasságát, sőt, a falu vezetője is megszemlélte annak méretét. A vizsgálat tisztázta, hogy a férfi pénisze nem lehetett a gyilkos fegyver, és az após visszavonta feljelentését, és bocsánatot kért vejétől.
Szerző
Frissítve: 2019.03.31. 12:36