Előfizetés

Viccből ugrott a vízbe egy férfi a Petőfi hídnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.07. 22:05
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu
A vízirendőrök a Boráros térnél mentették ki a Dunából a 26 éves ötletgazdát.
A rendőrségre 2019. április 7-én 17 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy a Petőfi hídnál egy férfi van a Dunában és egy úszóműbe kapaszkodik - számolt be a különös esetről a rendőrség a honlapján.    A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre mentek, és a férfit kimentették a folyóból, aki elmondta, hogy a Petőfi hídról viccből ugrott a vízbe. A rendőrök további ellátás céljából átadták a mentőszolgálatnak.​

Betörést jelentett be az asszony, saját fiát kapták el a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.07. 13:44
Képünk illusztráció
Fotó: PHILIPPE HUGUEN / AFP
Horgászbot, mosógép is eltűnt a családi ház melletti sufniból, a tékozló fiú rendszeresen rájárhatott a családi vagyonra.
Több háztartási cikkét is ellopták, ezért fordult a rendőrséghez egy Magyarkesziben élő asszony: mint elmondta, a háza melletti melléképületből 2018 decembere és 2019 januárja között valaki elvitte a horgászbotokat, a centrifugát és egy mosógépet is.
Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság indított nyomozást, a vizsgálat során pedig rövid időn belül azonosítottak egy gyanúsítottat: a bejelentő fiát, aki ellen lopás vétsége miatt indult eljárás. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást  tett, írja a police.hu.   Az ügyben a napokban lezárult az eljárás, a rendőrkapitányság pedig elküldte a nyomozati anyagokat a helyi járási ügyészséghez – vagyis, a lopások miatt hamarosan vádemelés jöhet.

Holttestet találtak egy lángoló autóban Devecseren

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.07. 09:38
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzoltók csak oltás közben fedezték fel az áldozatot: nem közlekedési baleset történt.
Teljes terjedelmében égő autóhoz riasztották a tűzoltókat vasárnap reggel nyolc óra után Devecserben: a Nagy László utcában lángolt egy kocsi, oltása közben pedig egy összeégett holttestet találtak a járműben – írja honlapján a Veszprém megyei katasztrófavédelem.
Lapunk úgy tudja, hogy az autó egy családi ház udvarán állt, amikor a tragédia történt, tehát nem közlekedési balesetről van szó. A tűzoltók egyelőre azt sem tudták megállapítani, hogy férfi vagy nő az áldozat. A történtek miatt katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálatot kezd a helyszínen.