Előfizetés

Agancsot és őzet is lopott egy bolhási férfi, de a házkutatáskor semmi sem maradt rejtve

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.10. 19:25

Lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki az állatot udvarában csirkék közt nevelő férfit.
Ellopott egy őzet egy bolhási férfi, aki aztán egy éven át udvarában nevelte a zsákmányt, írja a police.hu. A rendőrök a kedden tartott házkutatás során a vad mellett szarvasbika agancsokat is találtak, ezért a 36 éves férfit elfogták és előállították.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit. Az őzbakot és az agancsokat a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a vadásztársaság képviselőinek.
Nem ez az első eset, hogy egyesek szemet vetnek az erdő lakóira: tavaly áprilisban például egy szőnyeg alól került elő egy lopott őz, novemberben pedig egy pónilovak között nevelt, Bandi nevű szarvast kellett hatósági fellépéssel visszajuttatni a léte fölött diszponáló vadászoknak.

Életveszélyesen megszúrta élettársát egy egyeki férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.10. 14:37

A sértettet mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Szerda reggel, 8 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Egyeken egy férfi késsel megszúrta az élettársát – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a helyi rendőrőrsre. A sértettet mentőhelikopter súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Busz és autó karambolozott az M7-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.10. 11:21

Az autó egyik utasát a mentők ápolják.
Összeütközött egy busz és egy autó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 13-as kilométernél, Törökbálint térségében – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A buszon tartózkodók közül senki nem sérült meg, de az autó egyik utasát a mentők ápolják. A balesethez a fővárosi és a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.