A Dunába akart ugrani egy férfi Budapesten, a rendőrök húztak vissza

Publikálás dátuma
2019.04.14. 10:47
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A 44 éves férfit kórházba vitték a mentők.
A ferencvárosi rendőrök még időben visszahúztak egy férfit, aki egy Duna-parti sétány korlátjáról akart a vízbe ugrani Budapesten – írja a police.hu. A rendőrök állampolgári bejelentésre érkeztek szombat este, fél 9 körül a IX. kerületi Gizella sétányhoz, ahol egy férfi kimászott a korláton kívülre és a Dunába akart ugrani. A járőrök beszélgetni kezdtek a 44 éves férfival, közben közelebb kerültek hozzá, és végül sikerült visszaemelniük a korláton belülre. A mentőszolgálat munkatársai a budapesti férfit kórházba vitték. Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!
Szerző

Lezuhant a lelátóról egy újpesti szurkoló a szombati meccsen

Publikálás dátuma
2019.04.14. 08:56
Illusztráció
Fotó: Népszava
A férfit a székesfehérvári kórházba szállították.
Lezuhant a lelátóról az egyik szurkoló a Mol Vidi és a vendég Újpest szombati mérkőzésén – írja a Blikk. A lap szerint a helyszínen stabilizálták a férfi állapotát, és a székesfehérvári kórházba szállították. Az Újpest FC szombaton a honlapján azt írta:
„Szeretnénk jobbulást kívánni szurkolónknak, aki sajnos átesett a kerítésen és a mentőknek kellett elszállítani, reméljük, hogy minél előbb rendbe jön majd.”

Szerző
Témák
Újpest Vidi baleset

Villamos és teherautó karambolozott a Döbrentei térnél

Publikálás dátuma
2019.04.13. 17:53
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az elsődleges információk szerint a villamos utasai közül ketten megsérültek.
Összeütközött egy villamos és egy tehergépkocsi Budapest I. kerületében, az Erzsébet híd alatt, az alsó rakpartról a felső rakpartra vezető irányban - közölte a Katasztrófavédelem. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a teherjárművet. Az elsődleges információk szerint a villamos utasai közül ketten megsérültek. 
UPDTE: A 19-es és a 41-es villamos újra a teljes vonalon jár
Szerző
Frissítve: 2019.04.13. 20:21