Halálra gázoltak egy férfit az 1-es főúton

Publikálás dátuma
2019.04.14. 21:30
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A baleset Győr határában történt, az érintett útszakaszt teljesen lezárták.
Elgázolt egy gyalogost egy autó vasárnap este az 1-es főút 122-es kilométerszelvényében, Győr határában. A férfi a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták, a rendőrök a forgalmat Likócs belterületére terelik.
Szerző
Témák
1-es főút Győr

Két baleset is történt a 82-esen

Publikálás dátuma
2019.04.14. 17:26
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az egyik karambolban négy ember megsérült.
Két baleset is történt vasárnap a 82-es számú főúton, Csesznek közelében – írta a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint összeütközött két autó 15 óra körül a főút 32. kilométerszelvényében, majd a  baleset helyszínénél nem sokkal később szintén két személygépkocsi karambolozott. A második balesetben négy ember megsérült. Az érintett szakaszon teljes pályás útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Csesznek és Bakonyszentkirály felé terelték. A baleset helyszínelése és műszaki mentése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.
Szerző
Frissítve: 2019.04.14. 21:39

Illegális gyorsulási versenyek miatt razziázott a rendőrség (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.14. 13:13

Fotó: police.hu
Újpesten tartottak ellenőrzést, több házilag módosított kipufogórendszerrel átszerelt jármű forgalmi engedélyét is bevonták.
Közös ellenőrzést tartott a BRFK és a Nemzeti Közlekedési Hatóság az illegális gyorsulási versenyek ellen, ezért 2019. április 12-én 23 óra 30 perctől április 13-án 1 óráig Újpesten lezárták az Ipari park és az Óceánárok utcát a Megyeri út és Külső Váci út között, és ellenőrizték az ott lévő gépjárműveket – írja a police.hu. A rendőrök a járművek műszaki állapotát, valamint körözési rendszerben való szereplését is ellenőrizték. Összesen kilenc, engedély nélkül átalakított autó forgalmi engedélyét vonták be. Többnek a kipufogórendszerét alakították át szabálytalanul, de volt olyan is, amelyiknél a futóművet módosították és alakították át szintén engedély nélkül. A szabálytalan kipufogórendszerrel szerelt járművek jelentős hanghatással zavarták a fővárosiak nyugalmát, pihenését. Az ellenőrzés során összesen 53 autót, valamint a járművek utasait ellenőrizték a rendőrök. Két esetben a forgalmi engedély hiánya miatt helyszíni bírságot szabtak ki, egy esetben pedig a kötelező felelősség biztosítás hiánya miatt tettek feljelentést. „Az éjszakai nyugalom megzavarása olyan alapvető szükségletet érint, amely hatással lehet a mindennapi tevékenységre, beleértve a közlekedést is. A főváros forgalma egyes útvonalakon az éjszakai órákban is jelentős, ezért ebben az időszakban az ott közlekedők a továbbiakban is számíthatnak a szabályok betartásának ellenőrzésére” – közölte a rendőrség.
Szerző