Három kistestvér tűnt el Szentistvánról

Publikálás dátuma
2019.04.15 14:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A legkisebb gyerek csak három éves, anyjuk ismeretlen helyre küldte őket.
Eltűnt testvéreket keres a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, megtalálásukhoz pedig a lakosság segítségét is kérik: a police.hu-n közzétett hír szerint a 3 éves Lakatos Liliána Paula, a 4 éves Lakatos Csaba Kálmán és a együtt tűnt el szentistváni lakóhelyükről. A gyerekeket anyjuk küldte el egy ismeretlen helyre, eltűnésükről pedig április 11-én tett bejelentést a járási gyámügyi hivatal: tehát legalább négy napja  teljesen nyomuk veszett, a rendőrök is hiába keresték őket.
A kapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a testvérekkel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. A rendőrök a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon is várják a bejelentést. Aki tud a gyerekek hollétéről, az névtelensége megőrzése mellett is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Szemétégetésből lett majdnem halálos baleset: két kisgyerek került kórházba egy felrobbant flakon miatt

Publikálás dátuma
2019.04.19 21:26

Fotó: RTL Híradó
Családjuk otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta.
Egy 7 éves kisfiú életveszélyesen, és egy 4 éves kislány súlyosan megsérült egy balesetben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér egy házának udvarán, számol be az RTL Híradó. Az udvaron egy égő szeméthalomban robbant fel a hőtől egy purhabos flakon.
Két mentőautót és egy mentőhelikoptert is küldtek a mentők. A fiúnál emelt szintű légútbiztosításra volt szükség, hogy megmentsék az életét, a kislánynak a végtagjai sérültek súlyosabban.
A tűzoltók érkezésére már eloltották a tüzet. A család otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta. Állítják, nem ők voltak.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, mikor felborult egy autó Baranyában

Publikálás dátuma
2019.04.19 20:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Teljes útlezárás mellett vizsgálják a Görcsönynél történt baleset körülményeit.
Tisztázatlan körülmények között felborult egy személyautó péntek este fél 8 előtt Görcsöny és Pellérd között, írja honlapján a katasztrófavédelem és a rendőrség. A mentők megállapítása szerint
egy ember életét vesztette a helyszínen, két másik személy megsérült a baleset során.
A műszaki mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Pécs, Keszüi út, illetve Regenye felé lehet.