Kigyulladt egy VIII. kerületi társasház tetőszerkezete

Publikálás dátuma
2019.04.17. 19:36
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók.
Egy többemeletes társasház tetőszerkezete ég Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. 
Szerző

Nem járt egy szakaszon a 4-es 6-os villamos, mert egy férfi kirúgta az ablakát

Publikálás dátuma
2019.04.17. 17:14

Fotó: police.hu
Jászai Mari tér és Oktogon között pótlóbuszok közlekedtek.
Szerda délután, a Nyugati téren egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát, ami a peronra esett, egy másikat pedig megrongált – írja a police.hu. A 24 éves szír állampolgárt a budapesti rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, hogy egy ideig a 4-es és a 6-os villamos helyett Jászai Mari tér és Oktogon között pótlóbusszal lehetett utazni hatósági intézkedés miatt. A villamos azóta a teljes vonalon jár.
Szerző

A sínekre zuhant egy autó a 82-es főúton (erős fotók)

Publikálás dátuma
2019.04.17. 17:05

Fotó: Huszár Béla tűzoltó zászlós (Győr HTP)
Két személyautó karambolozott Győrújbarát térségében szerdán délelőtt - írja a Katasztrófavédelem közösségi oldalán.
A baleset következtében az egyik jármű a sínekre zuhant. Az érkező személyvonat időben meg tudott állni. A helyszínre a győri és a pannonhalmai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. Az autókban hárman utaztak, őket a mentők megvizsgálták, végül egy embert vittek kórházba könnyebb sérülésekkel. A vonaton nem sérült meg senki.
Fotók: Huszár Béla tűzoltó zászlós (Győr HTP) 
Szerző