Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18. 13:04

Fotó: Molnár Ádám / Népszava
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset

Kigyulladt egy VIII. kerületi társasház tetőszerkezete

Publikálás dátuma
2019.04.17. 19:36
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók.
Egy többemeletes társasház tetőszerkezete ég Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. 
Szerző

Nem járt egy szakaszon a 4-es 6-os villamos, mert egy férfi kirúgta az ablakát

Publikálás dátuma
2019.04.17. 17:14

Fotó: police.hu
Jászai Mari tér és Oktogon között pótlóbuszok közlekedtek.
Szerda délután, a Nyugati téren egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát, ami a peronra esett, egy másikat pedig megrongált – írja a police.hu. A 24 éves szír állampolgárt a budapesti rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, hogy egy ideig a 4-es és a 6-os villamos helyett Jászai Mari tér és Oktogon között pótlóbusszal lehetett utazni hatósági intézkedés miatt. A villamos azóta a teljes vonalon jár.
Szerző