Harmadszor is razziáztak a rendőrök a budapesti szórakozóhelyen, ahonnan a múlt héten 47 embert előállítottak

Publikálás dátuma
2019.04.19. 11:16

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A hatósági szigor kíméletlenül lesújtott a Fészek Kulturális Központra: pénteken 19 bulizó józanodhat a rendőrségen.
Ismét razziázott a rendőrség péntek reggelre a budapesti Fészek Kulturális Központban, ahonnan múlthéten 47 embert vittek el kábítószer birtoklásának gyanúja miatt. Közleményében azt írja a rendőrség:
19 fővel szemben intézkedtek, akik közül hatot kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt előállítottak.

Az intézkedő rendőrök a szórakozóhelyen többeknél kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. Az előállítottakkal szemben, akiknél a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, az eljárás folyamatban van.
A múlt vasárnapi rajtaütést megelőzően, már előző szombat éjszaka is razziáztak a helyszínen. Ekkor legalább négy embert vittek be, mert kábítószert találtak náluk.
Szerző
Frissítve: 2019.04.19. 17:34

Mentőhelikopter is érkezett a halálos áldozatot követelő frontális balesethez (fotók)

Publikálás dátuma
2019.04.19. 11:05

Fotó: Police.hu
A balesetben többen megsérültek, egy ember életét vesztette a 81-es főúton.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. április 19-én 9 óra 30 perckor a 81-es számú főúton Mezőörs és Kerékteleki között. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két autó ütközött frontálisan. A balesetben többen megsérültek, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett - írja a honlapján a rendőrség. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember kizuhant az egyik gépkocsiból, valamint két utas beszorult, őket a kisbéri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművekből.   Update: az egyik ember olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 81-est, de az út délután háromnegyed 3-ra újra járhatóvá vált.
Szerző
Frissítve: 2019.04.19. 15:06

Kétmilliós drogfogás Józsefvárosban (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.19. 10:01

Fotó: police.hu
A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével kutatták át a 32 éves nő lakását.
A józsefvárosi nyomozók 2019. április 17-én este Budapest VIII. kerületében, a II. János Pál pápa téren, a lakása előtt fogták el a 32 éves K.-P. Edinát, aki elfogását megelőzően rendszeresen kábítószert árult. A police.hu beszámolója szerint a rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták a nő lakását, ahol több mint fél kilogramm marihuánát, 127 gramm kábítószergyanús gombát, 110 gramm kábítószergyanús port és közel 100 kábítószergyanús tablettát találtak, amely értéke több mint kétmillió forint. Továbbá lefoglalták a drog csomagolásához használt eszközöket, közel 200 ezer forintot és valutát, valamint két autót is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K.-P. Edinát őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2019.04.19. 11:12