A rendészet munkatársának mutogatta magát a budakalászi szatír

Publikálás dátuma
2019.04.20. 11:29

Fotó: Facebook / Budakalászi Önkormányzati Rendészet
A férfit elfogták és előállították a Szentendrei Kapitányságra.
A Budakalászi Önkormányzati Rendészet egyik kolléganőjének mutogatta magát egy idősebb férfi az Omszk-parkban. A rendészet munkatársai és a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol előkerítették a közszemérem-sértő férfit, és előállították a Szentendrei Kapitányságra – közölte a Budakalászi Önkormányzati Rendészet a Facebook-oldalán, a hírt az Index vette észre.  Azt kérik, hogy ha valakit hasonló inzultus ér Budakalászon, azonnal jelezze.
Szerző
Frissítve: 2019.04.20. 14:49

Hárommilliót csalt ki egy idős férfitől a budapesti nő, elfogták a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.04.20. 10:26

Fotó: police.hu
A 24 éves S. Jennifer telefonon kért pénzt különféle indokokkal a sértettől.
A XV. kerületi rendőrök elfogtak egy 24 éves nőt, aki több mint hárommillió forintot csalt ki egy idős férfitől – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a budapesti S. Jennifer 2018 decemberében megismerkedett egy idős férfival, majd több hónapon keresztül rendszeresen hívta telefonon, és különféle indokokkal pénzt kért tőle. A nő a személyes találkozók során a rendelkezésre álló adatok szerint több mint hárommillió forintot vett át a férfitől. A nőt szerda délelőttre egy újabb találkozót beszélt meg a férfival, hogy a sértett a XIV. kerületben, a Bosnyák téren adjon át neki 40 ezer forintot. A rendőrök az átadás után elfogták a nőt és lefoglalták a nála lévő pénzt. A nyomozók S. Jennifer lakásán mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, valamint zálogjegyeket találtak és foglaltak le. Miután előállították a nőt, csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 
Szerző
Témák
Budapest csalás

Kocsmai verekedés közben halt meg egy férfi Veszprémben

Publikálás dátuma
2019.04.20. 09:37
Bűnügyi helyszínelő fotózza a veszprémi szórakozóhely bejáratát
Fotó: police.hu
A részletek még tisztázatlanok, a jelek szerint egy esés okozta az áldozat halálát.
Szóváltás vezetett halálos kimenetelű kocsmai verekedéshez Veszprémben: a police.hu szerint egy 47 éves és egy 31 éves férfi kapott össze péntek este a város egyik szórakozóhelyén. A haragosok dulakodni kezdtek – a fiatalabb pedig, rendőrségi szóhasználattal élve „bántalmazta a sértettet”, aki elesett és életét vesztette.
Támadóját elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A fiatal férfi ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás -  ez arra utal, hogy nem akarta megölni vitapartnerét, a tragédiában a szerencsétlen esés is közrejátszhatott.
Szerző