Balesetek miatt nagy a torlódás az M0-áson

Publikálás dátuma
2019.04.25. 10:25
Illusztráció
Fotó: Shuttertock
Akár egy órával is nőhet a menetidő mindkét irányba.
Az M0-s autóút déli szakaszán Nagytéténynél és Dunaharasztinál rendkívül erős a forgalom. Az Útinform tájékoztatása szerint tovább rontja a helyzetet, hogy az M5-ös autópálya felé a 11-es kilométernél egy kamion és egy autó karambolozott. Mellettük egy sáv autózható, csaknem 1 óra a plusz menetidő. A másik oldalon az M1-es felé, az M51-es csomópont után, a 22-es kilométernél négy autó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el, itt is közel 1 órával nőhet a menetidő.
Szerző
Témák
baleset M0-ás

Csempészeket fogtak az osztrák határon, 3,5 kiló kokain lehet a zsákmány

Publikálás dátuma
2019.04.25. 07:27

Fotó: police.hu
Az osztrák társszervekkel együttműködve kapták el őket. Egy szombathelyi razzia követte az akciót, ahol prostitúcióval kapcsolatos feljegyzések is előkerültek.
Kábítószer-kereskedőket és csempészeket fogtak el a nyomozók az osztrák társszervek közreműködésével hétfőn, írja a police.hu. A közös rajtaütéssel elfogott öt férfi Magyarország területére nagy mennyiségben hozta be és értékesítette a kábítószert. Őket tetten érték a késő esti órákban Harkán, ahol 
3500 gramm kokain-gyanús fehér port, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

Ezzel egy időben Kópházán is intézkedtek a rendőrök egy nővel szemben, aki szintén szerepet játszott a kábítószer behozatalának szervezésében.
A nyomozók felkérésére kedden éjfél körül razziáztak a rendőrök egy szombathelyi szórakozóhelyen is, valamint kutatást tartottak egy szintén szombathelyi lakásban, ahol prostitúció szervezésével kapcsolatos feljegyzéseket is lefoglaltak.
A gyanúsítottaktól több helyszínen közel 121 millió forint értékben vett zár alá lakóingatlant, illetve foglalt le készpénzt, telefonkészülékeket és több nagy értékű luxusautót. Öt embert kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint további bűncselekmények gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
Szerző

Családi ház gyulladt ki Novajon, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.04.25. 06:44
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az épület egy másik lakója kimenekülés közben súlyosan megsérült.
Kigyulladt egy kétszintes családi ház alsó szintje Novajon, a Kodály Zoltán utcában. A tűz egy melléképületre és két gépkocsira is átterjedt – közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egri és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral fékezték meg a lángokat, jelenleg az utómunkálatoknál tartanak. A lakóépületből kihoztak egy embert, de a mentők már csak a halálát tudták megállapítani. A ház egy másik lakója a tűz keletkezése idején, az épületből kimenekülése közben súlyosan megsérült. A közműszolgáltatók szakemberei leválasztották a hálózatokról az ingatlant. 
Szerző
Témák
Heves megye tűz