Sikerült újraéleszteni a szentendrei baleset halottnak hitt áldozatát

Publikálás dátuma
2019.04.27. 15:42

Fotó: Cseke Csilla / MTI
A mentőhelikopter személyzete csodát tett.
Két autó ütközött frontálisan Szentendrén szombaton. A két autóban négyen utaztak, egyikük a roncsok közé szorult, az első hírek szerint az életét már nem tudták megmenteni. A kiérkező első mentőegység az egyik sérültet a roncsba szorulva, élettelenül találta. Mivel a férfihoz nem lehetett hozzáférni, a előbb a három másik sérült ellátását kezdték meg.
Miután a tűzoltók szétbontották a roncsot, az időközben megérkező mentőhelikopter személyzetének sikerült újraéleszteni és kórházba szállítani a középkorú férfit - írja a 24,hu. A portál értesülését a rendőrség is megerősítette. 
Szerző
Témák
baleset mentők
Frissítve: 2019.04.27. 19:51

Verekedő, dohányzó utas miatt szakította meg útját Ferihegyen egy brit utasszállító

Publikálás dátuma
2019.04.27. 09:37
Illusztráció
Fotó: Budapest Aiport / Facebook
Az agresszív utas nem úszta meg sérülés nélkül a dolgot. Emellett minden bizonnyal eljárást is indítanak ellene.
Budapesten szakította meg útját a brit Thomas Cook Airlines MT110-es számú Glasgow – Antalya járata péntek éjszaka, mert a fedélzeten verekedés történt, írja az airportal.hu. A repülőgép személyzete Arad térségében döntött a kényszerű leszállás mellett, és fordult vissza Ferihegy irányába. Fél 10 előtt néhány percel biztonságosan leszálltak.
A repülőgép fedélzetén egy 30 év körüli utas tanúsított agresszív magatartást azt követően, hogy dohányzáson kapták rajta a repülőgép egyik mellékhelyiségében.

Az esemény során az erőszakos utas sérült meg, őt a leszállást követően az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat munkatársai látták el.
Ilyen esetekben általában az illetékes hatóságok eljárást indítanak a rendbontó utas ellen, aki nem mehet tovább az adott járattal. A cselekmény súlyának függvényében pénzbírsággal, vagy akár komolyabb büntetéssel szembesülhet, illetve az adott légitársaság kitilthatja járatairól az illetőt.
Szerző

Karambol az M3-ason, Bagnál egy sávon halad a forgalom

Publikálás dátuma
2019.04.27. 07:23

Autóbusszal ütközött össze egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében szombaton reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A busz nem szállított utasokat, az autóból, amely a belső sávban, a szalagkorlátnál áll, a saját erejéből kiszállt a vezetője. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.
Szerző
Témák
baleset