Verekedő, dohányzó utas miatt szakította meg útját Ferihegyen egy brit utasszállító

Publikálás dátuma
2019.04.27. 09:37
Illusztráció
Fotó: Budapest Aiport / Facebook
Az agresszív utas nem úszta meg sérülés nélkül a dolgot. Emellett minden bizonnyal eljárást is indítanak ellene.
Budapesten szakította meg útját a brit Thomas Cook Airlines MT110-es számú Glasgow – Antalya járata péntek éjszaka, mert a fedélzeten verekedés történt, írja az airportal.hu. A repülőgép személyzete Arad térségében döntött a kényszerű leszállás mellett, és fordult vissza Ferihegy irányába. Fél 10 előtt néhány percel biztonságosan leszálltak.
A repülőgép fedélzetén egy 30 év körüli utas tanúsított agresszív magatartást azt követően, hogy dohányzáson kapták rajta a repülőgép egyik mellékhelyiségében.

Az esemény során az erőszakos utas sérült meg, őt a leszállást követően az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat munkatársai látták el.
Ilyen esetekben általában az illetékes hatóságok eljárást indítanak a rendbontó utas ellen, aki nem mehet tovább az adott járattal. A cselekmény súlyának függvényében pénzbírsággal, vagy akár komolyabb büntetéssel szembesülhet, illetve az adott légitársaság kitilthatja járatairól az illetőt.
Szerző

Karambol az M3-ason, Bagnál egy sávon halad a forgalom

Publikálás dátuma
2019.04.27. 07:23

Autóbusszal ütközött össze egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében szombaton reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A busz nem szállított utasokat, az autóból, amely a belső sávban, a szalagkorlátnál áll, a saját erejéből kiszállt a vezetője. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.
Szerző
Témák
baleset

Tűz ütött ki egy békési üzletházban

Publikálás dátuma
2019.04.26. 16:13
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A hátsó épületrész teljesen kiégett, most az épületegyüttes tetőszerkezetén küzdenek a lángokkal a tűzoltók.
Kigyulladt egy üzlethelyiségeknek otthont adó épület Békésen, a Szánthó Albert utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A mintegy háromszázötven négyzetméter alapterületű ingatlan teljes terjedelmében ég. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a békéscsabai, a mezőberényi és a gyulai hivatásos, valamint a békési önkormányzati tűzoltók oltják. A beol.hu tudósítása szerint óriási a füst a kigyulladt üzletnél, a közelben egy iskola és egy étterem is van. A hátsó épületrész teljesen kiégett, most az épületegyüttes tetőszerkezetén küzdenek a lángokkal a tűzoltók. 
Szerző
Témák
tűz Békés