Tragédiával végződött egy családi veszekedés Kazincbarcikán

Publikálás dátuma
2019.05.08. 12:42
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök pár órán belül azonosították, majd elfogták azt a kazincbarcikai férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.
Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 48 éves kazincbarcikai férfival szemben - számolt be az esetről a rendőrség a honlapján.  A gyanúsított 2019. május 7-én a délutáni órákban egy kazincbarcikai családi házban előzetes szóváltást követően olyan erővel bántalmazta 37 éves élettársát, hogy a nő a helyszínen meghalt. A férfi a bántalmazás után elmenekült a házból. A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett elkövetővel szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.  
Szerző
Frissítve: 2019.05.08. 12:44

Halálra vertek egy nőt Makón, fia a gyanúsított

Publikálás dátuma
2019.05.08. 09:34
Vezetőszáron tartották a makói gyilkosság gyanúsítottját
Fotó: police.hu
A brutális bántalmazás vasárnap történt, a rendőrségnek csak két nappal később szóltak.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy makói férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta az édesanyját. A nő később belehalt a sérüléseibe, közölte a police.hu.
Rendőrségi szakértők dolgoznak a makói gyilkosság helyszínén
Fotó: police.hu
Az eddigi adatok szerint a 23 éves férfi 2019. május 5-én a délutáni órákban közös otthonukban bántalmazta az asszonyt, olyan brutálisan, hogy sértett később belehalt sérüléseibe. A rendőrségre azonban csak két nappal később érkezett bejelentés az esetről. A Népszava szerette volna megtudni, hogy az áldozat a helyszínen vagy kórházban vesztette életét, és ki tett bejelentést a történtekről, de a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán nem akartak további részleteket közölni az ügyben. 
A fiatal gyanúsítottat elfogták, kihallgatása után pedig őrizetbe vették. Jelenleg halált okozó testi sértés miatt zajlik ellene eljárás eljárás.
Szerző

Mélyhűtőben találták meg egy magyar nő holttestét Londonban

Publikálás dátuma
2019.05.07. 20:44
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
Henriett több éve élt az Egyesült Királyságban, bár bejelentett állandó lakcíme nem volt.
Magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakásban - közölte kedd este a Scotland Yard. A londoni rendőrség bejelentése szerint a nyomozók még április 26-án, bejelentés alapján vonultak ki a kelet-londoni Canning Town városrész egyik lakásába, amelynek mélyhűtőjében két női holttestet találtak.
A tájékoztatás szerint az egyik áldozat a 34 esztendős Sz. Henriett, aki magyar állampolgár volt és több éve élt az Egyesült Királyságban, bár bejelentett állandó lakcíme nem volt.

A rendőrség szerint a másik áldozat a 38 éves, háromgyermekes Mihrican Mustafa, akinek eltűnését tavaly májusban jelentették be. A Scotland Yard ismertetése szerint az eddigi vizsgálatok nem tárták fel a két nő halálának pontos okát, de mindkét áldozat számos sérülést szenvedett. Simon Harding, a Scotland Yard emberölési ügyek és egyéb kiemelten súlyos bűncselekmények vizsgálatára szakosodott parancsnokságának főfelügyelője közölte, hogy a magyar áldozat hozzátartozóit a brit hatóságok tájékoztatták Henriett haláláról.
Szerző
Témák
emberölés