Kigyulladt egy gázkazán Szanyban

Publikálás dátuma
2019.05.12. 16:04
Illusztráció
Fotó: Népszava
A tűz egy Széchenyi úti lakóházban keletkezett.
Kigyulladt egy gázkazán vezérlése Szanyban, egy Széchenyi úti lakóházban - közölte a honlapján a Katasztrófavédelem. A lángokat még a csornai hivatásos és a szanyi önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt elfojtották. Az egységek eloltották az izzó részeket, majd kiszellőztették és átvizsgálták az ingatlant. Az első adatok szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.
Szerző
Témák
tűz gázkazán

Vasutast vert egy dühöngő csörögi 17 éves

Publikálás dátuma
2019.05.12. 10:55

Fotó: police.hu
Miután a fiú összetört egy ablakot és pár virágládát, számonkérte őt a MÁV alkalmazottja - erre ő is kapott párat.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy csörögi lakos ellen. Közleményükben azt írják, a fiatalkorú még csütörtök délután a drégelypalánki vasútállomáson
a forgalmi iroda ablakát kezével betörte, majd a közelben lévő két virágládát feldöntötte.

Ekkor ért az épülethez a MÁV alkalmazottja, aki szóban számon kérte a 17 éves fiút. A fiatal erre őt is többször megütötte. A fiút a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
Szerző

Gyalogost gázoltak Várpalotán, drog volt a zsebében

Publikálás dátuma
2019.05.11. 15:12
A várpalotai gázolásban összetört autó
Fotó: police.hu
A fiatal férfi éjjel, sötét ruhában futott át az úton – pont egy érkező autó előtt. Nem csak a sérülései miatt kell aggódnia.
Saját magát buktatta le az a várpalotai fiatal, akit péntek éjjel ért baleset a település határában: egy helyi lakó éppen Várpalota-Inota külterületén haladt a Fehérvári úton, amikor a 18 éves férfi átfutott autója előtt – az ütközést azonban nem tudta elkerülni.
A sérült fiatal „ruházat- és csomagátvizsgálása” , vagyis motozása során aztán  kábítószergyanús növényi törmelékkel teli tasakot és egy őrlőt is találtak a rendőrök. Az ügy kapcsán a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság főként azt hangsúlyozta, hogy a KRESZ-t a gyalogosoknak is be kell tartani, a szabályok szerint pedig külterületen, éjszaka a járókelők is láthatósági mellényt kell viseljenek.
Szerző